GTA 4'ün GTA 5'den daha iyi olması

GTA 4'ün hikayesi berbat öyle mi? GTA tarihinin en güzel hikayesi GTA 4'te. Bomba, araç patlamaları, roketin gerçekçiliği, Helikopterin silahı GTA 5'teki helikopterin silahından daha iyi.
Kişisel fikirlere saygım sonsuz. Benim de fikrim GTA 4'ün çöp olduğu yönünde. Rockstar'a gelir anlamında yüksek bir artısı olamadı. GTA 5 hala daha en çok hasılat yapan oyunlardan. Emin ol GTA 4 , 5'den iyi olsaydı, GTA 5 önceki oyunun üzerine kurulurdu. Benzer fizik motorunu benzer grafik sistemini benzer görevleri benzer oyun içi aktiviteleri barındırırdı. Demek ki tutmamış, beğenilmemiş ki Rockstar böyle bir hamle yapmış.

Metacritic skorları ortada, 90-96 , 6.8-7.8. Aradaki bariz farkı görmemek için IV fanboyu olmak lazım. Ki sanırım öylesiniz.
Herneyse, size grafik motoru bozuk olan IV oyununuzda iyi eğlenceler dilerim... :)
 
GTA 4'ün fizik motoru çoğu yerde GTA V'den daha iyi bence. GTA 4 biraz karanlık. Oyunun introsunu hatırlayın, deniz siyah, oyunda emeği geçenlerin isimlerinin rengi bile tam beyaz değil. Oyun (2x)siyah olmuş. Ama dediğim gibi, fizik motoru çok daha iyi bence. Hatta, GTA 4'e grafik modu yükleyince efsane oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı