Tüm dosyaların uzantısı "TOPI" oldu

Çok zengin olunca sizin gibi her şeyi full orjinal kullanacağım söz.
Bilgisayarın varsa 15-20 Tl biriktirip XBOX Gamepass al.
Zaten oyun oynamak bir ihtiyaç değil.
Bu mantıkla daha bir sürü virüs bulaştırırsın.
En azından sisteminde bir AV bulundur.
Kaspersky free yani security cloud free öneririm.
Aferin size. Boşuna korsan indirmeyin demiyoruz. Hele, bulduğunuz siteler sağlam değilse, hiç bulaşmayın. @Emirizmir haklı. Ancak yazılım henüz TOPI uzantısını desteklemiyor galiba. Araştırmak lazım.
Burada yazılan konuda yeni sürümle *.topi uzantısının desteklediği yazıyor;
Zaten bu fidye virüsleri habire yeni uzantılarla çıkıyor maşallah.
 
Geçmiş olsun hocam. İşte bu yüzden uzak durun torrentten. İlla indirecekseniz güvenilir olduğundan emin olun her siteden indirmeyin. *** diye bir site var yıllardır ben ne zaman oyun indirmek istesem oradan indiriyorum. NFS:Carbon oynuyorum şu an bu oyunuda o siteden indirmiştim. Piyasada olmayan oyunları mecbur korsan oynuyoruz ne yapalım.
Size de geçmiş olsun. Korsan site tavsiyesi vermemelisiniz.
 
Merhaba arkadaşlar.
Metro Exodus için torrent sitesi arıyordum, bir yerden buldum indirdim. Bir dosya çıktı onu kurma dedim ama iş işten geçti anası ağladı bilgisayarın. Dosya türleri TOPI oldu. Birkaç önemli dosyam var onları da açamıyorum. Onları kurtarsam yeterli, nasıl eski haline çevirebilirim? Bilgisayarı formatladım ama yine aynı.
Ne yaptınız bende de aynı sorun oldu çözüm bulabildiniz mi
 
Geçen bende bu duruma düştüm, Half Life korsan indirecektim fakat virüs çıktı. Kaspersky sayesinde virüsü temizledim üstüne tam tarama ve Kaspersky Rescure Disk ile tarama yaptım. Bu virüs türünün zarar verdiği dosyaları düzeltmek için bir araç vardı ama şuan aklıma gelmiyor. Siz en iyisi Kaspersky Rescure Disk ile taratın.
Hala oynamak istiyorsan Steam'da tüm Half-Life serisi 2 aylığına bedava.
 
Ne yaptınız bende de aynı sorun oldu çözüm bulabildiniz mi
Yok hocam her hangi bir çözüm yok şu an için, Sadece virüs programı var onunla tarama yaptırıyorsun oda virüs bulmadı bulduğu 3-5 virüs için de para ile satın al diyor bende artık önemli şeylerimi flash belleğe alıp komple sıfırladım disklerimi, ileride çözümü olursa öyle flash bellekte ki bilgilerimi kurtarmaya çalışacağım yoksa da yapacak birşey yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı