Bütün dosyaların uzantısı "djvut" oldu

ağlayasım geldi şimdi ben para versem kaç lira isterler ve ben bu parayı nasıl göndericem
sistem geri yükleme işe yararmı tabi oda djvut olmadıysa :D
Tahminimce geri yükleme noktalarını da şifrelemişlerdir. Çok önemli bir dosyan yoksa formatla gitsin. Ücret olarak ta yabancı forumlardan birinde 200$ istemişlerdi.

Dosyaları kurtarma yolu yok şu an. Bunları bulaştırmadan önce AV kullanmayı düşünecektiniz. İş işten geçince çözüm peşine düşüyorsunuz.
Kaç sefer uyardık haber ajansından bile uyardık hala dikkate almıyorsanız bu sizin ihmalkarlığınız.
Sosyalde güvenlik bölümünü takip edin çıkarsa çözüm aracı paylaşırız.

çözümün gelmesi uzun sürer mi?
sistem geri yükleme gerçekten işe yaramıyor mu :D
Denemekten zarar gelmez. Ama büyük ihtimal ya geri yükleme başarısız olacak yada tüm belgelerin silinecektir virüs tarafından. Ufak bir ihtimalle de şifrelenmeden önceki haline döner. Önemli bir dosyan yoksa formatla gitsin

benim için çok önemli dosyalar var format atamam yalnız 2 kere sistem geri yüklemeyi denedim anti virüs programları açık olduğundan sistem geri yükleme başarısız oldu dedi ilkinde anti virüs programlarını kökten sildim ikincisindede aynı hata bu sefer windows defender ile güvenlik duvarını kapatsam olurmu
bir de şöyle bir yazı buldum yazı ingilizceden çevrilmiş olduğu için biraz sakat "
Her şeyden önce, panik yok. Aşağıdaki kolay adımları uygulayın.
1. Bilgisayarınızı başlatın Ağ ile güvenli mod. Bunu yapmak için, Sisteminiz F8 defalarca vurmak başlamadan önce bilgisayarınızı yeniden. Bu yüklenmesini Ransomware sistemini djvu ve gösterecektir Gelişmiş Önyükleme seçenekleri ekran. Seçmek Ağ ile güvenli mod seçenekler listesinden seçenek aşağı klavye ve isabet yukarı ok tuşlarını kullanarak Girmek.
2. DJVU Ransomware virüs bulaşmış sisteme giriş yapın. İnternet tarayıcınızı başlatın ve güvenilir bir anti-malware programı indirmek ve tam bir sistem taraması başlatmak. Tarama işlemi tamamlandıktan sonra, tarama sonuçları gözden geçirmek ve tespit edilen tüm girişleri kaldırın."
bunu yapsam işe yarar mı

Son düzenleme:
Genel Türk söylemi "hiç mi yok", hiç yok :D
İstediğin kadar çabala dosyalara zarar vermekten başka bir şey yapamazsın. İleride kurtarmak istediklerini yedekle Windows'u formatla.
Bir daha da AV'siz bilgisayar kullanma.

Genel Türk söylemi "hiç mi yok", hiç yok :D
İstediğin kadar çabala dosyalara zarar vermekten başka bir şey yapamazsın. İleride kurtarmak istediklerini yedekle Windows'u formatla.
Bir daha da AV'siz bilgisayar kullanma.
Ben Malwarebytes ve Windows Defender kullanmaktayım. Sizce bu ikisi sistemi korumak için yeterli midir? Ekstradan Kaspersky free gibi bir AV yüklemeye gerek var mı? Bilgisayarımın yavaşlamasını istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı