TT kaynaklı sorunlarda yaşadığın bölgedeki TT ekiplerinin ne kadar işi bilen ve ne kadar kolaya kaçtıklarına göre değişir. Bu bakır altyapıdan hizmet satan diğer tüm servis sağlayıcılar için geçerli. Bazı yerlerdeki TT ekipleri sorun kendi sorumluluğunda gerçekleşse bile ya alternatif servis sağlayıcaya (TurkNet, Millenicom, Netspeed vs) suçu atıyor. Olay uzuyor.
Burada yazıyorlari TurkNet'in müşteri hizmetleri yok vs... Arkadaşım ben iki kez genel merkezlerine gittim canlı kanlı insanlar orada sorun çözüyor, nasıl yok? Müşteri hizmetlerinden kasıtları çağrı merkezi. Çağrı merkezi yaşadığın sorunu bilgisayaran geçiren telefonun ucundaki kişidir. TürkNet bu kişiyi ortadan kaldırıp sorununu online işlemler üzerinden senin aktarmanı istiyor. Ben sorunlarımı bu şekilde çözdürüyorum. Zaten Amazon vs den alışveriş yaptıysan onlarda bu şekilde sorun çözüyor.
TurkNet en ucuz firma değil, tek önemsediğin şey paraysa Netspeed kullanabilirsin ama TurkNet ülkede öncü firmadır. Kotaları ilk kaldıran firmadır. Yakın zamanda Ipv6 vermeye başlayan ilk ISS olacaklar.
Şu anki internetini kapatmadan direk Turknete geçiş başvurusu yaparsan işlemlerin 3 günde biter.
QYM19NF12CQC bu kodla Turknete abone olursan ilk iki faturandan sonra bir ay ücretsiz kullanacaksın.