Aynı fikre sahibim ancak yine de emin olmak istedim. Dediğiniz gibi TürkNet'e saygım sonsuz. AKN ile uğraştığımız zamanlar adamlar krallıklarını gösterdiler zaten. Bunun dışında o bahsettiğiniz ticket sisteminden haberim yoku. Bunu bildiğim iyi oldu.TT kaynaklı sorunlarda yaşadığın bölgedeki TT ekiplerinin ne kadar işi bilen ve ne kadar kolaya kaçtıklarına göre değişir. Bu bakır altyapıdan hizmet satan diğer tüm servis sağlayıcılar için geçerli. Bazı yerlerdeki TT ekipleri sorun kendi sorumluluğunda gerçekleşse bile ya alternatif servis sağlayıcaya (TurkNet, Millenicom, Netspeed vs) suçu atıyor. Olay uzuyor.
Burada yazıyorlari TurkNet'in müşteri hizmetleri yok vs... Arkadaşım ben iki kez genel merkezlerine gittim canlı kanlı insanlar orada sorun çözüyor, nasıl yok? Müşteri hizmetlerinden kasıtları çağrı merkezi. Çağrı merkezi yaşadığın sorunu bilgisayaran geçiren telefonun ucundaki kişidir. TürkNet bu kişiyi ortadan kaldırıp sorununu online işlemler üzerinden senin aktarmanı istiyor. Ben sorunlarımı bu şekilde çözdürüyorum. Zaten Amazon vs den alışveriş yaptıysan onlarda bu şekilde sorun çözüyor.
TurkNet en ucuz firma değil, tek önemsediğin şey paraysa Netspeed kullanabilirsin ama TurkNet ülkede öncü firmadır. Kotaları ilk kaldıran firmadır. Yakın zamanda Ipv6 vermeye başlayan ilk ISS olacaklar.
Şu anki internetini kapatmadan direk Turknete geçiş başvurusu yaparsan işlemlerin 3 günde biter.
QYM19NF12CQC bu kodla Turknete abone olursan ilk iki faturandan sonra bir ay ücretsiz kullanacaksın.
Sen de üye olunca kendi kodunu paylaşıp ücretsiz kullanabiliyorsun, ben de bir abimden rica ettim ve onun kodu ile abone olduğumu bildirdiğim zaman bedava kullanacağız. Senin de @GozlukluSirin dostuma katkın olur.Aynı fikre sahibim ancak yine de emin olmak istedim. Dediğiniz gibi TürkNet'e saygım sonsuz. AKN ile uğraştığımız zamanlar adamlar krallıklarını gösterdiler zaten. Bunun dışında o bahsettiğiniz ticket sisteminden haberim yoku. Bunu bildiğim iyi oldu.
Güzel hareket. Düşüneceğim bunu. Şayet değiştirirsek ki şu virüs vaktinde sokağa çıkma yasağı gelmeden değiştirmek istiyorum. Onu bunu geçtim ben bir lise öğrencisiyim. Dersleri televizyondan izlemek mecburi neredeyse ama yine de kotalı internet yüzünden öğretmenlerimin ebadan verdiği öğretmenleri yapamayacak duruma gelebilirim. Bu yüzden biraz acil bir meseleSen de üye olunca kendi kodunu paylaşıp ücretsiz kullanabiliyorsun, ben de bir abimden rica ettim ve onun kodu ile abone olduğumu bildirdiğim zaman bedava kullanacağız. Senin de @GozlukluSirin dostuma katkın olur.
Konudaki arkadaş bizzat gitmenin veya ticket yahut e-mail yoluyla ulaşmanın sağlıklı bir yöntem olduğunu söylüyor. Aynı zamanda dediği gibi bulunduğunuz bölgenin TT yekililerinde de bir sorun olabilir. Başınıza gelen olaydan ötürü üzüldüm.Reis türk net kullanıyorum Allah onların ...
Neyse nette bir sıkıntı çıkıyor arıyorum sevisimiz size en yakın zamanda gelecektir diyorlar 1 hafta sonra geliyorlar boşu boşuna 1 hafta interneti kullanmamama rağmen 1 haftalık ücret ödedim yani tavsiye etmiyorum.
TeşekkürlerKonudaki arkadaş bizzat gitmenin veya ticket yahut e-mail yoluyla ulaşmanın sağlıklı bir yöntem olduğunu söylüyor. Aynı zamanda dediği gibi bulunduğunuz bölgenin TT yekililerinde de bir sorun olabilir. Başınıza gelen olaydan ötürü üzüldüm.
Teşekkürler.Konudaki arkadaş bizzat gitmenin veya ticket yahut e-mail yoluyla ulaşmanın sağlıklı bir yöntem olduğunu söylüyor. Aynı zamanda dediği gibi bulunduğunuz bölgenin TT yekililerinde de bir sorun olabilir. Başınıza gelen olaydan ötürü üzüldüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.