1 aydır kullanıyorum. Asus ac 51 modem ile. İlk etapta 35 MB / 3 MB şeklinde kullanıyordum. Test sonuçlarım 36 37 MB / upload ise 3.6 3.7 olarak kullanıyordum. Tabi ki karşında canlı bir insan yok belgeleri yükleyip kurulma onaylandıktan sonra. Aşağıda sürecimi anlatan paylaşım var .
Merhaba, tüm gerekli adımları atıyorum fakat ASUS AC51 modemimde internet ışığım hiçbir şekilde yanmıyor. DSL sabit yanıyor. TürkNet kullanıcı adım ve şifremi doğru girdiğime eminim. Modem kurulumunu ASUS MH ile de defalarca kurulum yaptık. Dün TürkNet'ten aradılar kullanıcı adınız bizde...
www.technopat.net
Son olarak 5 gün önce 20 TL fark ile hızımı 75 MB / 4 MB şeklinde güncelledim. Hız testim 72 / 5 MB değerleri görüyor. Memnunum şu an . Stabil ve sağlıklı şekilde kullanıyorum. Hangi hizmet olursa olsun tüm kurulum aşamasında sıkıntı yaşadım . Çeşitli sosyal medyadan destek alarak uğraşarak mutlu sona kavuşuyorsunuz malesef bu şekilde. Şu an fiyatı olsun aldığım hizmet olsun yazışmalı MH olsun memnunun. Pubg de paket loss yaşamıyorum . Ping im gece 50 altı oluyor onun dışında 53 52 arası değişiyor. Bir problem yaşamıyorum. Ama dediğim gibi ilk kurulum aşamasında büyük çabalarımla 5 6 gün bir sancılı dönem yaşadım. Herkes yaşar mı tabi kesin bir şey yok. Şu an nazar değmesin kaymak gibi