Abra A5 V15.2 vs Asus FX505DT-BQ030 vs Acer Nitro AN515-54-59XJ

Selam arkadaslar bende suan acer nitro asus rog monster arasinda secim yapmakda zorlaniyorum fiyatlarda yukseliyor gibi sizler ne yaptiniz acaba bir secim yapabildinizmi?
 
Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta da belirttiğim üzere maksimum 5.5K- 5800 fiyat aralığında Gaming bir notebook arıyorum. Bu konuda da fikirlerinize açığım.


.

.

Benim kafamda olan modeller bunlar, bunların haricinde tavsiye edebileceğiniz modeller var mıdır ya da yukarıdaki laptoplar nasıldır? Şimdiden teşekkür ederim.
Bence ASUS.
Monster'dan şaşma.
Neden? Asus'da işine hakim ve gayet iyi bir marka.
 
Bence ASUS.

Neden? ASUS'da işine hakim ve gayet iyi bir marka.

Sormayın bir donanım upgrade yapmak isteyince garantiyi bozar diye dokundurtmayan bir servis. Gidince de 200 TL ödemek de cabası. Kütük gibi malzeme kullanıyorlar.
 
Sanirim.monsterin sevenide cok seemeyenide ama suana kadar cok oven gordum. Asus sevmeyen yok gibi. Hangisi daha uzun omurlu olur kolaykokay ariza vermeyecek.
Düzgün kullandığım sürece iki marka da kolay kolay arıza vermez zaten. Önemli olan verdiğinde kim daha iyi ilgilenecek. Monster teknik servisi oldukça beğeniliyor. Ben de güvenip Monster siparişi verdim göreceğiz.
 
A5 v15.2.2 alıyorum, şu anlık özelleştirmedim de.
Aynı modeli ben de almayı düşünüyorum bi sıkıntı çıkmazsa ama henüz stoklara gelmedi
Aynı modeli ben de almayı düşünüyorum bi sıkıntı çıkmazsa ama henüz stoklara gelmedi
Ayrıca kafamda bu model yine var tabi hangisini almak daha mantıklı acaba hdd etkeni benim için önemli değil ilerde de ekleyebilirim. Parça bakımından aralarında büyük ölçüde fark var mıdır acaba?
Güncelleme....

gün içinde monsternotebook müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşme sonucu stok yenileme içinde oldukları ve bu stokların yeni nesil mimari ile satışa süreceklerini belirttiler
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı