Sevdiğim kız beni arkadaş olarak görüyor

Önceki konumda sınıfımdaki kızdan hoşlandığımı söylemiştim. Sınıftakiler falan da anladı onu sevdiğimi. Kız da onu sevdiğimi duyunca gülümsüyor falan dedim herhalde benim itiraf etmemi bekliyor. Bunun yakın arkadaşıyla sami miyim ben (arkamda oturuyor ikisi) konuşuyorduk onla. Bana yardım etmesini falan söyledim (WhatsApp'dan). O da bana olmaz sizin iş yüksek ihtimalle olmaz seni arkadaş olarak görüyor falan dedi. Ben iptal oldum bittim yani o kadar farklı kurmuştum ki onu kafamda anlatamam yani. Ondan sonraki gün kıza hiç bakmadım konuşmak istemedim. Son ders bana yanında oturan arkadaşı (sizin iş olmaz diyen) küs müsünüz falan dedi. Belli etmemeye çalıştım üzüntümü hayır değiliz falan dedim. Ondan sonraki gün buna sordum arkadaşının dedikleri doğru mu dedim evet dedi. Ama bu benle küs kalman için bir sebep değil dedi. İyi misin falan dedi iyiyim dedim. Sonra daha da konuşmadım(bugün oldu olay). Beyler bu kızla arkadaş mı kalayım yoksa hiç konuşmayım mı? Hiç konuşmassam içimde bir burukluk olur gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Kardeşim kimseden yardım falan isteme sakın her şeyi kendin hallet ayrıca vazgeçmene gerek yok sonuçta kötü bir şey yapmıyorsun sevmek suç değil tam aksine iyi bir şey çabalamaya devam et ancak bu süreçte kızı da rahatsız etme yani çok hafif hafif göster kendini.
 
Arkadaş kalacağım fakat duygularımıda ara ara belli edeceğim.
Bunun ara arası yok ama. Duygusal yatırım yapıp elinde hiçbir şey kalmayabilir. Baştan niyetini belli etmen lazım. Kız başkasına ilgi duymaya başlarsa ne yapacaksın. En azından niyetini söylersin olursa olur, olmazsa yoluna bakarsın. Diğer türlü hem zamanından olursun, hemde başka fırsatları kaçırırsın.
 
Ciddi olduğunu ve onun sıradan arkadaşları arasından biri olmadığını duruşunla / konuşmanla ifade etmelisin.

Diğer türlü işler iyi gitmiyor.

dfb222b415f48d0a04f76ac1d2f3adcd--bff-pictures-funny-girlfriend.jpg


Fakat umudunu kaybetme.
Sen de bir Ron olabilirsin.

zL1YWNG.jpg
 
Önceki konumda sınıfımdaki kızdan hoşlandığımı söylemiştim. Sınıftakiler falan da anladı onu sevdiğimi. Kız da onu sevdiğimi duyunca gülümsüyor falan dedim herhalde benim itiraf etmemi bekliyor. Bunun yakın arkadaşıyla samimiyim ben (arkamda oturuyor ikisi) konuşuyorduk onla. Bana yardım etmesini falan söyledim (WhatsApp'dan). O da bana olmaz sizin iş yüksek ihtimalle olmaz seni arkadaş olarak görüyor falan dedi. Ben iptal oldum bittim yani o kadar farklı kurmuştum ki onu kafamda anlatamam yani. Ondan sonraki gün kıza hiç bakmadım konuşmak istemedim. Son ders bana yanında oturan arkadaşı (sizin iş olmaz diyen) küs müsünüz falan dedi. Belli etmemeye çalıştım üzüntümü hayır değiliz falan dedim. Ondan sonraki gün buna sordum arkadaşının dedikleri doğru mu dedim evet dedi. Ama bu benle küs kalman için bir sebep değil dedi. İyi misin falan dedi iyiyim dedim. Sonra daha da konuşmadım(bugün oldu olay). Beyler bu kızla arkadaş mı kalayım yoksa hiç konuşmayım mı? Hiç konuşmassam içimde bir burukluk olur gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?
Bugun de sana yakalım.
 
Beyler selamün aleyküm cümleten. 3 yıl sonra konuyu bi güncelliyim dedim belki merak eden çıkar. Başka bi kızla ciddi ilişkimiz var şu anda. Beni arkadaş olarak gören kız da ciddi ilişkim olduğunu görünce yazmaya başladı son 1 haftadır sonra niyetinin beni sevdiğini anlayınca ben buna arkadaş olarak kalalım dedim. İntikam alındı yani gönlüm rahat.
 
Beyler selamün aleyküm cümleten. 3 yıl sonra konuyu bi güncelliyim dedim belki merak eden çıkar. Başka bi kızla ciddi ilişkimiz var şu anda. Beni arkadaş olarak gören kız da ciddi ilişkim olduğunu görünce yazmaya başladı son 1 haftadır sonra niyetinin beni sevdiğini anlayınca ben buna arkadaş olarak kalalım dedim. İntikam alındı yani gönlüm rahat.
Kızlar böyle işte, onun ağzına baktığın zaman umursamazlar ama ulaşılmazsan arzulamaya başlarlar. Kızın her dediğine evet diyen, kızı üzmemek için elinden geleni yapan ve isteklerini gerçekleştirmek için 40 takla atan erkeklerden sıkılırlar, zayıf görürler. Kızın gözünde zayıf olursan şansın kalmıyor maalesef. Bunlara kötü olacaksın, itlik köpeklik yapacaksın ki ilgilerini çekebil. Çok garip bir mentalite, hiçbir zaman anlayamayacağım. İntikamını güzel almışsın, tebrikler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı