Virüsün Mayıs sonu - Haziran başı gibi bitmesi

Dün bilim kurulundan birisi böyle bir açıklama yaptı kurallara uyulursa mayıs sonu haziran başı normale döner hayat dedi siz ne düşünüyorsunuz?

Doğrusunu Allah bilir.
Biz bu davranışlarımız ve terk etmek bilmediğimiz alışkanlıklarla mümkün değil.
 
@Artorias74 bu hiçbir dayanağı olmayan saçma komplo teorilerinden gerçekten sıkıldım.
Bu virüsün amacı yaşlı nüfusu temizlemek.
O zaman 103 yaşındaki teyzenin bulaşır bulaşmaz ölmesi gerekirdi. Ama tam aksine, iyileşti. Nasıl oluyor bu? Bunu da açıklayın.

Bu virüs yapaysa ve amacı yaşlı nüfusu temizlemekse gençlere bir şey olmaması gerekirdi, ama hayır! Kronik rahatsızlığı olmayan 20 yaşın altındakilerinin de öldüğü vakalarla sık sık karşılaşıyoruz.
Birkaç ay içerisinde milyonlar ölecek.
Nereden biliyorsunuz milyonların öleceğini? Geleceği siz mi yazdınız?
Koronavirüs yapay ve işlevini iyice yerine getirecek. Doğal seçilimin halledemidiğini insanlar halledecek.
Yapay olduğuna dair bir kanıtınız var mı?
 
Ben dün İstanbul Zeytinburnu ilçesinde bir semt pazarına gittim ev alışverişimiz için. Farklı ülkelerde salgın biter ama bizim ülkemizde çok zor. Taksim meydanını kapamak ve kontrol etmek kolay. Önemli olan daha iç taraflar.
Ve size şunu net bir şekilde söyleyebilirim, durum içler acısı.
 
Ben dün İstanbul zeytinburnu ilçesinde bir semt pazarına gittim ev alışverişimiz için. Farklı ülkelerde salgın biter ama bizim ülkemizde çok zor. Taksim meydanını kapamak ve kontrol etmek kolay. Önemli olan daha iç taraflar.
Ve size şunu net bir şekilde söyleyebilirim, durum içler acısı.

Siz hele Bahçelievlerdeki Soğanlı pazarını sorun cumartesi olanı.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı