CS:GO hileden geçilmiyor?

Bileği iyi olan her yerde kazanıyor. Kolsuzlar da ne yaparsa yapsın kaybediyor 🤙🤙🤙

Unut onu yok öyle bir dünya. Kolsuz olanlar parasını yatırıp Pro oluyor.
Deveye diken insana.... neyse.

Yok daha çok deve yağı bol bulunca....
Yazık, acıyorum.

Yok onunda bir çözümü var. Mesela Wolfteam'i ele alalım. Eskiden 5 lirayla oyunun kralı olabiliyordun. Artık 10 liradan aşşağısı kurtarmıyor.
 
Hesabım yeni ve Prime olmak için sürekli basit eğlence, rehine ve bomba imha modlarına giriyorum. 4 oyundan ikisinde mutlaka hile geliyor. Ben Prime olana kadar rekabetçiye ölürümde girmem. Sende Prime olana kadar girme bence. Hem az kalmış senin benim daha 15 levelim var. Az daha sabret.

Dostum her 10 dk da en az 350 XP alıyorum ölüm maçında. Taktiği sende yap bence. Ölüm maçında al eline oto Sniper'i adamlar uzaktan AK-47 ile sprey atmaya çalışırken tara. Ben Çarşamba günleri genellikle 350 XP alıyorum her ölüm maçından. Bende ilk başta senin dediğin gibi basit eğlence oynuyordum mevlana hileleri gelince bıraktım. Şu an tek ölüm maçı ve silah yarışı yapıyorum.
 
Zula'ya geçtim sırf bu yüzden. Bir tane bile hile yok. Para yatırmadan oynuyorum ve hiç sorun olmuyor.

Para yatırmadan Zula'da rahatça mı oynuyorsun? :D. + Sı olmıyanı banlıyorlar diye biliyorum karşı adamların +3213213 varken bende olmamasından dolayı oyunu bıraktım mutluyum :D.
 
Arkadaşlar oyun hileden geçilmiyor. Dün sabah 6'da rekabetçi girim dedim. Oyuna girdim. Karşı takım Full Türk ve hile yok hiçbirinde. Bizim takımda Full Türk. Oyuna girmeden önce beni davet eden takımda 3 kişi Prime'di. Birtek ben (17 level) ve hileci (7 level) Prime değildik. Maç başladı. Bizim takımdaki 7 level olan hilecinin wallhack olmasından şüphelendim çünkü adam awp ile sürekli duvarlara aim koyma bazen legit oynama. Bazen aimbot u da açıyordu. 7 level olan hileci maçın ortasında kusura bakmayın bende wallhack var diye yazdı. Bende VAC yemiyor musun diye yazdım. Cevap vermedi. Sonuç olarak karşı takımı 16-6 yendik. Karşı takım hileciyi raportladı. Bugün adamın hesabına baktığımda VAC kaydı yok Steam profilinde. Bu nasıl iş? Oyunun suyu çıktı artık keşke yeniden ücretli olsa. Keşke gabe VAC ban vereceğine IP ban veya harddisk ban falan atsa. Ben şu an 17 levelim. 21 level Prime yapmak için ölüm maçı giriyorum genellikle. Hile sıklığını nasıl azaltabilirim? Başka bir forumda yazdığımda bazı adamlar övgü satın alın demişlerdi. Sizce övgü satın almak hileyle karşılaşma oranını düşürür mü? Not: ESEA ya da Faceit gibi yerleri önermeyin çünkü rekabetçide acemiyim rankım yok.

Prime hesabım var. Ona rağmen 3 maçta 1 hileci denk geliyor. Övgü konusuna değinmişsiniz, şahsen benim 110 övgüm var ve satın alma falanda değil. Hepsi gerçek insanların attığı övgüler. Övgülerin pek işe yaradığını düşünmüyorum. Size tavsiyem oyunu bırakmanız. Yoksa sinir krizi geçirebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı