Dota 2'ye Başlamalı mıyım?

SnavS

Hectopat
Katılım
20 Kasım 2013
Mesajlar
388
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Millet dota oynuyor. Kız arkadaşım bile 1 hafta önce " dota kadar iğrenç bir oyun olamaz hiç tarzım değil" diyorken şuan Steam'de Favori oyunlar kısmına Dotayı almış.. Bende acaba başlasam mı diye düşünüyorum. Daha önce Dota veya benzeri hiç bir oyun oynamadım. Başlasam geç kalmış olur muyum? Ne kadar sürede öğrenirim.? Ve bu konuda bana steam'den destek verebilecek biri var mı?
 
Bir arkadaşımdan League Of Legends oyunundan daha zor olduğunu duymuştum yinede sen bilirsin ama bu online oyun işini tavsiye etmiyorum çünkü kimse tadında bırakmıyor.
Ayrıca kız arkadaşını Dota oynayarak değil bir çiçek alarakta sevindirebilirsin tabi bu söylediğim işin gırgır bölümüydü. :D
 
Uzun zamandır Dota 2 oynuyorum. Oyun oldukça güzel aslında fakat alışmanız zaman alacaktır. Ama daha önce bu tarz bir MOBA oyun oynadıysanız adaptasyon sürecini çabucak atlatabilirsiniz. Oyuna başlayacaksanız en önemli tavsiyem sakin olmayı öğrenmelisiniz. Yani feeder takım arkadaşlarınız veya trolleyen kişilerle özellikle yeni başladığınız zamanlarda çok karşılaşacaksınız. Şimdiden iyi oyunlar dilerim. :)
 
Tek başına oynayacaksan başlama bence. Bağımlılık yapar oturursun tek başına vaktini yersin. Arkadaşlarla oynayınca tadı bir başka ama.
 
Ne kadar sürede öğreneceğin tamamen sana kalmış bir mesele. Dota party ile oynandığında max zevki verir bence ama solo ile de bu hazzı alan vardır. İndirip oyna hoşuna gideceğini umuyorum oldukça güzel bir oyun.
 
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Hiç Moba oynamadım. Bi ara Dead island Epidemic oynadım o kadar. :) Büyük ihtimal kız arkadaşımla ve arkadaşlarla toplu oynarım. Yani yorumlar olumlu sanırım indireceğim. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı