Turkcell T20 Android 2.3.7

Teşekkürler. Şimdi indirip denicem. Bu arada CM7 de bazı opengl uygulamalarında sıkıntı yaşadım. Kendi kendine kapanıyor hatta bazen hiç açılmıyorlar.

ICS romunu kurdum fakat overcloking de yine aynı sorunları yaşıyorum. Nerede hata yapıyor olabilirim ?
 
Kardeşim ne güzel yazmışsın.
Adam tutturmuş dandik de dandik diye.
Aorduğun soruya cevap vermek yok ama.
Update failed sorununu nasıl çözdünüz? Cevap verirseniz sevinirim.

Dandik olan nedir? Kisi mi alet mi ?
Benim T20 canawar. Hic bir sekilde sorum we sorunum olmadi simdiye kadar. Forumda ama sewiyesizler kotu bilip kotulemege calisiyorlar!
 
T20 iyi bir telefon değil. Sadece ucuz ve android kullanıyor. Bu kadar. ICS modu stabil değil bu arada önermiyorum kullanmanızı. Buradaki ROM'a geri dönüyorum şu anda. ICS'in bana çektirdiklerine değmez overclock edebilmek. Az önce telefonu açabilmek için ROM un ilk ayarlarına geri dönüş yapmak zorunda kaldım, yüklediğim herşey gitti. Başlarda hiçbir sıkıntı yoktu ama daha sonra kilitlenmeler ve kendi kendine reboot olmalar başladı (overclocksuz iken de aynısını yapıyor).
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim insanımız satın aldığı ürüne laf atılmasını kaldıramaz. Kendisi çok akıllı olduğu için aldığı ürün de en iyisidir. Ondan iyisi yoktur. T20 sahibi olarak konuyu değerlendirdiğiniz için teşekkürler.
 
T20 ler için en sağlam iki rom sadece bu sitede. Yalnızca ıcs romda dolphin browserlar çalışmıyor. Normal romda ise boş ram 95 mb olmasına rağmen çoğu oyun açılmıyor. Neyse ki artık cm9 geldi gelecek. Galiba o romu da ilk bu site yayınlayacaktır. Adminlerden ricam cm9 konusunu takip etmeleridir. Çoktan 1,2,3 betalar çıktı. Ayrıca fundowsky gibi bir rom göz ardı edilmemelidir bence. Swap alanı oluşturma sayesinde ram 400 mb kadar çıkıyor ki şuanda telefonumda geçerli ayarlar fundowsky ve 350 mb ram dir. Oyunlarda 0 donma. Ramda gayet stabil ve her uygulama kolaylıkla çalışıyor. Adminlerden ayrıca ricam insanları bu rom ve özellikleri açısından da aydınlatmalarıdır.Saygılarla SASBEY.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben telefonuma ICS CM7 ES yükledim fakat hem verim alamadım hem de Hi Suite bağlantısı olmadığı için yedeklerime ulaşamadım. Spain Yoig yüklemek için sd carda zipi kopyaladım tüm wipe leri yapıp insert from sd card seçtim yükleme başladı ama başarısız oldu. 2-3 kere denedim başaramadım, yardım rica ediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı