Windows'u nasıl etkinleştirmeliyim?

ali ensar.s

Decapat
Katılım
27 Mayıs 2020
Mesajlar
348
Bu sorunu nasıl çözebilirim CMD'den yapamadım. Ayarlardan da yapamadım. :(
 

Dosya Ekleri

  • Ayarlar 17.06.2020 12_08_15.png
    Ayarlar 17.06.2020 12_08_15.png
    193,6 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
KMS Pico. Şaka tabii ki de. Ben Gittigidiyor'dan 13 liraya Pro Key aldım ve sorunsuz çalışıyor. Oradan bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim bakacağım.

Ürün anahtarını değiştire basıp yeni ürün kodunu girdiğinizde otomatik etkinleştirmesi gerekiyor. İnternete bağlı olmalısınız.

Zaten orada ki sorun da o internet var ama kabul edemiyor.
Kuruluşunuzun etkinleştirme sunucusuna bağlanamadığımız için Windows'u bu cihazda etkinleştiremiyoruz. Kurluşunuzun ağına bağlı olduğunuzu doğrulayın ve yeniden deneyin. Etkinleştirme ile ilgili... Diye giden bir yazı çıkıyor etkinlleştirmeye çalışdığımda.
10 TL verin serial Key satan siteler var uğraşmaya değmez.
Nasıl alacağım peki daha doğrusu nereden. Ben zaten bilgisayarın kendi keyini girmeye çalışıyorum ama olmuyor.
Edindiğiniz ürün anahtarını nereden temin ettiniz? Internet üzerindeki satılan bazı sitelerdeki MAK keyler bu sorunu oluşturabiliyor.
Ben hiç bir yerden satın almadım bilgisayarı hazır almıştım. W10 pro bilgisayar yazıyor bende produkeyden kendi key imi öğrenip yazdım ama olmadı.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı