Hiçbir şeyden zevk alamıyorum

@YasarPK Yeri ancak özel hayatımı komple ifşalamış olurum. Şahsen biraz rahatsız oluyorum anlattıkça, psikolojim tamamen bozuluyor ve intihar düşünmeye başlıyorum. Bayağı zorlu bir hayat, ne öz babadan hayır gördüm ne de küçüklüğümde yemediğim dayak kalmadı. Öz baba tarafına nefret kusuyorum, az çok çıkarım yapabilirsiniz.
Küçükken babaannem ve babam bir olup 2x döverlerdi beni sen ne diyorsun 😂 Biz borç altından kalkamadık.
 
Daha sonra evde kendi kendine bi' anda aşırı tepki vermeye başlamak...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ben olsam şunları denerdim.

1-) Kafamı sıcak suya sokardım.

2-) Evde ne kadar içecek varsa karıştırıp içerdim.

3-) Evde yemek tarifi yapmayı denerdim.

4-) Evin bahçesinde plastik top sektirip derin düşüncelere dalardım.

5-) Oğuz Sasi izlerdim.

(İçecek karıştırmak dışında hepsini yaptım)
1. Deneyeceğim, umarım iyi gelir zaten sinüzitim var gelmemesinin imkanı yok gibi.
2. Bir zamanlar çok denemiştim, tekrar deneyebilirim.
3. Birçok yemeği yapabiliyorum, ancak aklımda olsun. Uzak doğu yemeklerinden denemeyi isterim şahsen, teşekkürler.
4. Maalesef bahçemiz yok, düzgün bir şekilde oturabileceğim yeşillik dahi yok.
5. Kendisini severek izliyorum ve takipçisiyim :)
ETS 2 yükle, son sürüm süper. Volvo 2012 motor ve egzoz sesi harika. Bir de Night Lovell aç arkaya.
ETS 2 yüklü zaten, teşekkürler. Aklımda 400-500 TL'ye 2. el direksiyon seti almak var, öyle daha zevkli olur gibi geliyor. İyi bir ekip olsa aslında, şöyle en az 10 kişi efsane olurdu hem sesli olarak oynardık hem de uzun yol falan. Yok mu şöyle kallavi bir ekip kurmamız? :)
 
Her apartmanda arabaların park ettiği kaldırımlık gibi yerler vardır, ben oralarda sektirmiştim masturbasyon yapsam bu kadar stres atamam.
O bile yok, sen düşün nasıl bir ortamda yaşadığımı. İzmir'li çocuğa yapılır mı bu be, seveyim sanayi bölgenizi bea :D
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı