Bu zamana kadar bi sorun yasamadim cok degisik uygulamalar kullanmadigim icin ama sorun cozmeyi hep sevmisimdir.Yani riski, sistemimin kafayı yemesini severim diyorsun, bravo![]()
Bu zamana kadar bi sorun yasamadim cok degisik uygulamalar kullanmadigim icin ama sorun cozmeyi hep sevmisimdir.Yani riski, sistemimin kafayı yemesini severim diyorsun, bravo![]()
FreeBSD'yi denediğim sıralarda ilk iki gün boyunca simsiyah ekranda Xorg loglarını okumuşumdursorun cozmeyi
FreeBSD'yi denediğim sıralarda ilk iki gün boyunca simsiyah ekranda Xorg loglarını okumuşumdurWindows hazıra alıştırdı bizi hep.
Yanlış biliyorsun, ana depo ile harici depoyu aynı kefeye koymuşsun.
AUR depoları Arch'ın kendi deposundan bağımsız gelişen harici depolardır, her zaman risk taşırlar.
Yani Ubuntu'nun PPA depoları neyse AUR depoları da odur.
Arch'ın kendi ana deposu ise paket sayısı bakımından Debian ve Debian tabanlıların yanından bile geçemez.
Şu anda Debian ve Debian tabanlı dağıtımların depoları açık ara önde.
Hatta Arch dağıtımını çok beğenmeme rağmen sırf kendi deposu zayıf olduğu için tercihim olamıyor.
Yani harici depo paketleriyle sistem kullanmak bana ters geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.