Hayatınızdaki en aksiyonlu an

Negan Smith

Kilopat
Katılım
29 Mayıs 2018
Mesajlar
4.928
Makaleler
1
Çözümler
22
Hayatınızda en çok aksiyon yaşadığınız anı anlatabilirsiniz.
Ben bir kış günü sabahın köründe botlarla okula giderken karşıma çıkan deve gibi 2 köpekten karlara bata çıka kaçmaya çalışmıştım.
Bir de derste tuvalete gidiyorum diye çıkıp koridorlarda dolaşıp dersi kaynatıyordum ta ki müdürle karşılaşana kadar. :p.
 
Son düzenleme:
7-8 yaşlarımdaydım, inşaat için açılan çukura bakarken bastığım toprak kaydı. Aşağıya kadar inmedim, yarıda durdum ama sağım solum boşluktu, yukarı da çıkamıyordum. Bağırmaktan sesim kısılmıştı, en sonunda birileri geldi ve itfaiye çağırdılar, beni oradan kurtarmışlardı.

O gün bugündür yükseklik korkusu var bende.
 
Köydeki çay bahçesinde yaklaşık 10 dönüm yer bende bayağı üstlerdeyim 4 tane yılan görmemle anlık adrenalin sayesinde fişek hızında düşe kalka aşağıya doğru uçmamdır bu anımı unutmam aşağıdaki yola inmemle beni 2 tane köpek kovalamıştı.
 
Bilgisayarı montajlıyorduk tam 5 kez denedik görüntü gelmedi. Meğerse ekran kartına iki tane güç kablosu sokmamız gerekiyormuş. Babam da o sırada her ekran görüntüsü gelmeyince bana bakıp "Off, demiştim ben size, öyle toplama almayacaktınız, eee gördük şimdi ne oldu, al işte 8 bin lira boşa gitti". Hayatımda hiç bu kadar gerilmemiştim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı