Ekran kartını ıslak mendille sildikten sonra görüntü vermiyor

Ekran kartı ıslak mendille silinmez, ıslak mendil adı üstünde ıslak olduğu için ekran kartının devrelerinde sıkıntı yaratmış olabilir. Fırçayla temizleyebilirdiniz, nemli bez de olabilirdi ancak ıslak herhangi bir şeyle temizlemeye çalışmak hatadır.
 
Onu daha kullanmayın iyice kurutun ama içinde sabunun kalıntısı kalmamalı o yüzden iyi bir temizlik yapın kulak çöpü kullanabilirsiniz arada derede kalmış yerleri temizlemek için. 1-2 gün iyice kurusun hatta 1 gün bu havalarda fazlasıyla yeterli olur onu yarın kullanın. Şu an ekran kartını sökmenize şaşkınım ki nedeni şudur. Ekran kartının ne olduğunu bilen, az da pc bilgisi olan herkesi bırakın herkes elektrikle çalışan açık cihazların ıslak mendille silinmemesi gerektiğini bilir. Amacım linç değildi umarım bir daha yapmazsın ve umarım bunu yapmanı sana başka bir arkadaşın söylememiştir öyle bir durum varsa git onun boğazına yapış😂😂
 
Bilgisayarın ekran kartını ıslak mendille sildim, ekrana görüntü gelmiyor. Monitörün ışığı yanıp sönüyor. Anakartın üzerindeki VGA çıkışına taktım yine görüntü yok.

Sac kurutma makinesı ile ekran kartını yakmadan (özellikle söylüyorum yakmadan) ic tarafina doğru ve dis yüzeyi kurutun. Ekran kartının zarar görmemesi için ısınma fazla olmadan kurutun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı