TürkNet iyi mi?

Fiyatlara kendi sitelerinden bakabilirsiniz. Satin almadan once Instagram hesaplarinin altindaki yorumlari okuyup musteri hizmetleri ne kadar iyiymis ogrenmis olursunuz. Ayrica sikayetvara da bakabilirsinis. Onerim kablonettir.
 
Bizim burada kötü. Hız iyi ama kopma sorunları var. YAPA sistemde olmama rağmen uğraştırıyor. Çevrende kullanan varsa ona sorman daha iyi olur.
Bizim burası: Çanakkale/Biga
 
2020 yılı başından beri çok kötü yorumlar alıyor. Aktif kullanan ve yeni geçenlerin bir dünya şikayetvar başlığı var sitesinde. Bağlantı kopması, yeni geçenlere 1-2 hafta bağlantı yapılmaması vs. Bende geçmeyi düşünüyorum sırf 75 Mbit paketi var diye fakat son yorumlar beni çok korkutuyor. Müşteri hizmetleri olmaması da ayrı bir olay.
 
Yani altyapın çok iyiyse evet iş görür üstteki arkadaş kablo net önermiş ama her şehirde altyapısı yok.

ADSL altyapın varsa alma çektirir ama saha dolabına yakınsınızdır evinize sinyal harika geliyordur bu durumda neden olmasın :)
 
9752209806.png
 
Müşteri hizmetleri yerine destek sistemleri var, vakit kaybından başka bir şey değil.
Şikayet hattı diye bir şey var. Oradan canlı bir insana bağlanıyorsun ama hiçbir işe yaramıyor. Beyefendi zaten destek kaydı açmışsınız benim yapabileceğim bir şey yok diyor. Sen niye orada durup maaş alıyorsun o zaman?
 
Benim Telekom ile sözleşmem 2 ay sonra bitecek, ben de arayış içindeyim. Türk.net'in hizmeti kulağa hoş geliyor. Fiyat da makul ama müşteri hizmetleri rezalet deniyor. Özellikle YAPA dedikleri alt yapı yoksa almaya değmez gibi. Ben Netspeed'i araştırdım biraz. O da iyi görünüyor. Millenicom, Netspeed ve Türknet arasında galiba en iyisi Netspeed. Telekom hizmet açısından iyi ama fiyatlar kötü. Keza Süperonline'da kazık.
 

Geri
Yukarı