Ailenin çocuğuna bakma zorunluluğu

  • Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 93
  • Görüntüleme 5B

Sizce ananız babanız size ölene kadar bakmak zorunda mı?

  • Zorunda.

  • Zorunda değil.


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Sorunun cevabı evet bakmak zorunda. Ama böyle bir şey teknik olarak mümkün değil çünkü herkes böyle düşünse kimse kimsenin işini görmez olsa olsa robotların her şeyi yaptığı bir dünyada olur.
 
MHRS'den psikiyatri randevusu alabilirsin. Sağlık sigortan varsa ücretsiz diye biliyorum.
Psikolojim bozulduğunu düşünmüyorum. Bozuksa bile yapacak bir şey yok. Kimseye zararım yok zaten kendi başıma takılıyorum 2 tane arkadaşım da var :). Bu arada az arkadaşımın olmasının sebebi beni istemiyor olmaları değil benim onları istemiyor olmam. Genel olarak konuşmalar çok saçma geliyor o yüzden pek arkadaş ortamına girmiyorum.
 
İtikadı düzgün cübbeli ahmet hoca. Veya ATV programına çıkan hoca. Örnek veriyim cuma namazını kasten kılmamak haramdır ama imanlıdır. Cuma namazını farz olduğunu inkar ederse dinden çıkarır.
 
İtikadı düzgün cübbeli ahmet hoca. Veya ATV programına çıkan hoca. Örnek veriyim cuma namazını kasten kılmamak haramdır ama imanlıdır. Cuma namazını farz olduğunu inkar ederse dinden çıkarır.
Hocam konu ile alakası ne?
Oy verecektin ama 300 TL verirseniz sizin istediğiniz şıkka oy verebilirim 😉
Hocam inceyi yakalamışsınız tebrik ederim 😂.
 
Beach Club'la alakam yok. Çocukluğumdan beri sosyal değilim zaten bi' okula giderim sonra eve dönerim.

Örnek verdim ya dostum sanki biz her gün beach'lerdeyiz 4 senedir tatile gitmiyoruz 🙂 senin gibi evden işe işten eve çok nadir dışarı çıkarım 21 yaşındayım senin düşüncelerin bana çok ters yanlış geldi kendi sağlığın için psikolojik destek al.
 
Konuyla bağlantılı ondan dedim örnek verdim neyse. Pskolojik destek alınmalı gerektiğinde. Bende sosyal değilim. 3 kişi ile arkadaş olarak gezmeyi sevmem mesela. Çünkü 3 kişi olduğunda dalga geçmeler başlar dışlamalar başlayabilir. 3 tane kedim var onlar iyi benim için.
 
Örnek verdim ya dostum sanki biz her gün beach'lerdeyiz 4 senedir tatile gitmiyoruz 🙂 senin gibi evden işe işten eve çok nadir dışarı çıkarım 21 yaşındayım senin düşüncelerin bana çok ters yanlış geldi kendi sağlığın için psikolojik destek al.
Böyle düşünmemin sebebi çok basit aslında psikolojik bir olay değil. Doğuyoruz yıllarca eğitim alıyoruz ve hiç bir işe yaramıyor ilk 4 yılı saymayalım o yarıyor. Bu eğitimi alırken bir de ileride yapacağımız meslek için çalışmak zorundayız ben Siber Güvenlik uzmanı ve Full Stack Web Developer olmak istiyorum. Bu uğurda her gün saatlerce bunla uğraşmak zorundayım. Arkadaşlarım ise dışarıda geziyor ben evde çalışıyorum. Benim zoruma bu gidiyor ailenin yaptığı yanlışı bir ömür çekmek...
 
Eğer bütün dünyaya asgari ücretle çalışanlara çocuk yapma yasağı gelirse depresyon ve intihar oranlı büyük ölçüde düşer ve refah seviyesi artar. Çünkü fakir insanların genelde genetik yapısı bozuk oluyor, genetik yapıdan kastım düşük IQ, fizyolojik bozukluklar, gibi, bu tür özellikler nesilden nesle aktarıldığı için kendim fakir insanların çocuk yapmasını bencilce ve insan ırkını tehlikeye soktuğunu düşünüyorum, ama her insan içgüdüleri gereği en azından cinsel ilişkiye girmeye çalışıyor. Konu sahibi, eğer seni zengin bir aile Refah seviyesi yüksek bir ülkede doğursaydı sen paşa paşa yaşardın, yaşamak isterdin, hayatın güzelliklerini zengin insanlar görebiliyor, ama sen boktan bir Orta Doğu ülkesinde, ortalama bir aileden geldiğin için böyle bir konu açma gereği duyuyordun. Herkesin eşit şartlarda doğmamasının sebebide yaratıcının sadist fantezilerini tatmin etmek. Zina'nın günah olması ise bütün kitaplarda rastlayabildiğim en saçma şey oldu, bütün canlılar doğası gereği tek bir eşle belirli bir süre boyunca üredikten sonra sıkılıyor, cinsel ilişki performansı düşüyor, fakat farklı eşe geçtiğinde yeniden zevk almaya başlıyor ve performansı yükseliyor, fakat sonra tekrar sıkılıyor ve bu döngü devam ediyor. Maalesef canlıların yaşamı şansa bağlı, ama yinede senin yapman gerek sana önceden dağıtılmış kartlarla en iyisini yapmaya çalışman.
 
Adam gibi bir hayat sunmamışlarsa eşek gibi bakmak zorundalar. Böylesine leş bir hayata beni mahkum ettilerse eşek gibi de bakacaklar, ben onlara hiçte bakmak zorunda değilim. Madem dünyaya getirdin çek cezanı ya da evlatlıktan reddet. 22-23 yaşımda gelecek derdi, para derdi çekiyorsam bunların sorumlusu sorumsuz cahil ailedir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı