Neden Technopat?

Aşinalık, ortamdaki ciddiyet ve disiplin.
Herkes sevmeyebilir ama tam benim tarzım.



DA Forum'da biraz vakit geçirdim. İyi ki de geçirmişim aslında, önceden çok abartıyormuşum.

Ama hala daha Sosyal'in üstüne tanımam. Mesela DA Forum'un ana sayfasında şu anda "KORONA OLABİLİRİM!" ve "BAYRAMDA KAÇ PARA TOPLADINIZ :d" gibi saçma konular var. Yazım kurallarına hiç dikkat etmiyorlar ve bu da yazıları okumayı oldukça güçleştiriyor.
O konular burada da var :D
 
Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete.

Tabi bu işin şakası. Ben üye olduğumda forum çok büyük değildi hatta büyük değildi :) 2-2.5 senedir kurulmuş yeni bir forumdu. Şimdi Türkiye'nin sayılı teknoloji platformlarından birisi.

Zamanında baktım foruma ortamı güzel, farklı bir hava esiyordu üye oldum, devam ediyoruz aynı şekilde. Veya @enes.wtp'nin tabiriyle "Sarıyor" :vıy:
 
Bu iki yüz için Technopat. bir de önemli bir şey diyeyim ben Recep Baltaş ve Ali Güngör görünce şeytan vesvese veriyor evlat bilgisayara format at. Bir Windows 10 geç bir Windows 7.

Atak helikopter Ali  Güngör Recep Baltaş.jpg
 
Neden Technopat? Kendim için anlatayım. Ben şeker ve tansiyon hastasıyım. Bu sebeple işimden uzaktayım. Bir soru sormak için buraya geldim. Daha sonra burada kaldım. Burada yeni arkadaşlar buldum. Yeni bilgiler buldum. Az çok bildiklerimi paylaşıyorum. Burası bu sebeple benim için biraz daha farklı. Daha çok genç arkadaşlar var. Gençlerle vakit geçirmek güzel.
 
Kalitesinden dolayı, arayüzü güzel, hiç reklamla karşılaşmıyorum, hızlı hemen ilgileniyorlar, ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar hatta aklıma gelmişken teşekkür edeyim, @Bora Dere Corsair Spec Delta RGB kasasının RGB’leri kontrol etme konusunda başına ağrıtmıştım, tekrardan çok teşekkür ederim😁
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı