Cimer'e şikayet edilen küfür

CİMER bazı şeyler hariç hakaretlere bakan merci değil ki zaten kuruluş ve amacı da bu değil. Daha çok kişisel olaylardan ziyade kamuyu ilgilendiren meseleler içindir CİMER.

Şikayetine düzgün sonuç almak istiyorsan mahkemelere gidip dava açarak yapmalısın.

Ha ama ben senin yerinde olsam umursamam zaten.
 
Ben CS:GO oynuyordum ve karşı takımdan biri bana çok aşırı küfürler savurdu, hile olduğumu düşünerek. Bende seni şikayet edeceğim dedim yazdım akıllanması için fakat daha da ağır küfürler etti annenin fotoğrafı şu sitede hayırlı olsun tarzında. Bende o anın verdiği sinirle SS'ler ile bilrlikte cimere şikayet ettim, normalde muteler geçerim. Ama ben 18 yaşını doldurmadım ve annem ve babam şu an mecburi olarak yurtdışına gitti. Aranıza bilen varsa konu nereye uzar sadece merak ediyorum. Bunu yazan bir çocuk fakat ıp adresin elimde deyip böyle küfürler etmesi ciddi sıkıntıları olduğu anlamına geliyor.

Sende SS var ama takipsizlik çıkar derim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
15.



Farkındayım, kendilerini hacker sanıyorlar :)

Benim merak ettiğim konu reşit olmadan karakolda bunun için ifade vs. verebiliyor muyum? O çocuğun evine yazı bile gitse bir daha yapamayacaktır korkudan. Aile terbiyesi almayan çocuklar sosyal mecralarda istediği küfürü ediyor maalesef, normalde hiç umursamam hatta beni hile sandıkları için mutlu bile olurum fakat bu küfürleri sadece bana etmiyordur karşısındaki bir savcı bile olabilir.
20200801_122547.jpg
 
Klasik yaş kitlesi şu oyunlara başladıktan beri tek bir hayalim vardı be TC kimlik no ile giriş biri küfür ettiğinde hakkında işlem yapılabilmesiydi ama tabii ki de böyle bir şey olmayacak :(
 
Kardeşim koskoca Cimer'i şu velet oyunlarında'ki veletlerin ettiği küfürler için rahatsız etmeyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı