En çok abartılan oyunlar

GTA 5 zamanının en iyi grafikleri açık dünyası karakter yazılımı ve görevlerle 3 karakteri oynatmasıyla abartılan bir oyun değil abartılan dediğiniz oyun 2013'ten beri 3 farklı yeni nesil konsola çıktı. Dünyanın en çok satan 3. oyunu ve hala milyonlarca adet satıyor.

hikaye oyununda aksiyon ana temel değildir kardeşim dediğin oyun bir rpg oyunudur rol yapma oyunu siz sırf bu oyunu çok konuşma var hikaye eğeğeğ pubg kitlesinden ne bekliyorsun bu oyunu rpg yapan zaten konuşmalarıdır karakterle yapabileceğin seçimler seçimlerin oyunun gidişatına yön vermesi bunun gibi oyunlar size önermiyorum rdr 2 vb çünkü bu tarz oyunlar 1 saat 2 saat oynamalık değil kafa yorman gerekir
Farkındaysan hikayesi, yaptığı satış veya grafiklerine bir şey söylemedim. Hikayesinin ne kadar boş ve kötü olduğundan bahsettim. Oyun zaten güzel.
 
Witcher 3 ve WoW abartı bence. Ayrıca LoL abartılıyor diyen eleman 2003-2008 yılları arasında Knight PvP, Metin2 PvP ararken kendini kaybetmiş bir gençliğin elinden LoL'ün tutup hayata döndürdüğünü bilmeli. Küçük kardeşlerimiz tabii ki de gevşek gevşek LoL'ü kötüleyebilir, veya MMORPG geçmişi olmayan biri, 97-98 sonrası doğanlar tabii ki kötüleyebilir. Ama bu tarz şeyleri köküne kadar yaşamış ve hayatının yarısını ''PvP'' server arayarak geçirmiş birine en büyük nimettir LoL. Tanrının lütfudur LoL.
Lol mü :p o ne ya cartoon network gibi oyun çocuk kokuyor.
 
Uzun yıllardır League of Legends oynarım, şu anda da maç arıyor. Ancak bu balon bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmez. Eğlenmeye bakıyorum sadece.
O oyun sadece sinir krizi yapmaya yarıyor, o yüzden yaklaşık 1.5 senedir oyuna adımımı atmam. LoL dışında keyif alabileceğin çok daha güzel oyunlar var. Mesela ne tür oyunlar seviyorsun?
 
Farkındaysan hikayesi, yaptığı satış veya grafiklerine bir şey söylemedim. Hikayesinin ne kadar boş ve kötü olduğundan bahsettim. Oyun zaten güzel.

Hikayesi kötü değil sürekli soygun yapmıyoruz franklin hariç eski dostların bir araya gelmesinden başlıyor hikaye spoiler vermemek için zorlanıyorum çünkü böyle anlatınca hiçbir şey yokmuş gibi gözüküyor olay böyle değil.
 
Valorant, LoL. Gundemde ki oyunlardan bahsedebiliriz arkadaslar şu an sadece. Cunku gundemde ki oyunlar abartilabilir sadece umarim anlatabilmisimdir. Yani Fortnite gundemde ki oyunlardan degil. Ayni sekilde PUBG. PUBG hak ediyor ama bence.

PUBG'mi hak ediyor? PUBG'nin optimizasyon, kanser kitle ve hilelerden başka hiçbir anlamı yoktur benim için. Bir de böyle bir oyunu abartırlarsa gülerim açıkcası. Mithrain, zsuat, wadu(shroud'un bir zamanlar efsanevi ghostçusu) bunlar haricinde ben PUBG'yi gram sevmem. İlk çıktığı zaman güzeldi orası ayrı.

Soruya cevabım: Kesinlikle Witcher 3 , bazıları RDR 2 falan yazmış da RDR 2 zaten 2 yıldır piyasada ve gerektiği kadar övülüyor bence Undertale da aynı şekilde gerektiği kadar övülüyor çünkü bireysel yapılmış bir oyun için gayet güzel bir şey ortaya çıkmış.
 

Geri
Yukarı