- Katılım
- 11 Mayıs 2018
- Mesajlar
- 7.088
- Makaleler
- 3
- Çözümler
- 152
Var ve hatta Steam özel olarak bu konuda çalışıyor. Proton'u araştırın.GNU/Linux'ta oyun yok mu?
Kimseye ısrarla Linux dayatılmıyor ama geçme hevesi olanlar bahsi geçen videodan soğuyor sizce bir teknoloji kanalının böyle bilgisizce bir video çekmesi ve forumdada savunulması normal mi ? -ek olarak double boot olarak linuxu kullanabiliyorsunuz.-@Sh1tl3 Hocam bu kadar ısrarcısın, sebebini anlamasam da sormak istiyorum. Windows'ta kurulu bir düzenim var. Linux beni nasıl onu kullanmam için ikna edebilir? LoL, CS:GO, Valorant oynayabilecek miyim? Windows'ta kullanmakta olduğum bütün programları Linux'ta da kullanabilecek miyim?
Öncelikle Linux şu konuya el atsın sonrasında EXT4-NTFS karşılaştırmasına bakarız.
Arkadaşın bir bilgisi yok. "Monster laptopa Linux kurması 1. hata" diyen birinden bilgi almak şöyle dursun, tartışmaya bile girmem.Bence kavga etmeden konu kilitlenmesi gerekiyor. Tartışılacak çok şey var. Arkadaş onun yerine bize bir rehber konusu açsın. Bizi bilgilendirsin.
CS:GO'da daha fazla FPS alacaksınız.Windows'ta kurulu bir düzenim var. GNU/Linux beni nasıl onu kullanmam için ikna edebilir? LoL, CS:GO, Valorant oynayabilecek miyim? Windows'ta kullanmakta olduğum bütün programları GNU/Linux'ta da kullanabilecek miyim?
Bu eleştireceğine bununla ilgili bir konu aç ve düzeltmeleri yap. Technopat sakinleri de o öyle değilmiş böyleymiş desinler ama siz kavga etmeyi tercih ediyorsunuz.Kimseye ısrarla Linux dayatılmıyor ama geçme hevesi olanlar bahsi geçen videodan soğuyor sizce bir teknoloji kanalının böyle bilgisizce bir video çekmesi ve forumdada savunulması normal mi ? -ek olarak double boot olarak linuxu kullanabiliyorsunuz.-
10 numara rehber olmuş. Diğer kullanıcılarında bunları yaşayabileceği gösterilmiştir ve sorunları kendilerinde aramayacaklardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.