Technopat'ın Linux bilgisizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Sh1tl3 Hocam bu kadar ısrarcısın, sebebini anlamasam da sormak istiyorum. Windows'ta kurulu bir düzenim var. Linux beni nasıl onu kullanmam için ikna edebilir? LoL, CS:GO, Valorant oynayabilecek miyim? Windows'ta kullanmakta olduğum bütün programları Linux'ta da kullanabilecek miyim?

Öncelikle Linux şu konuya el atsın sonrasında EXT4-NTFS karşılaştırmasına bakarız.

@Sh1tl3 Hocam bu kadar ısrarcısın, sebebini anlamasam da sormak istiyorum. Windows'ta kurulu bir düzenim var. Linux beni nasıl onu kullanmam için ikna edebilir? LoL, CS:GO, Valorant oynayabilecek miyim? Windows'ta kullanmakta olduğum bütün programları Linux'ta da kullanabilecek miyim?

Öncelikle Linux şu konuya el atsın sonrasında EXT4-NTFS karşılaştırmasına bakarız.
Kimseye ısrarla Linux dayatılmıyor ama geçme hevesi olanlar bahsi geçen videodan soğuyor sizce bir teknoloji kanalının böyle bilgisizce bir video çekmesi ve forumdada savunulması normal mi ? -ek olarak double boot olarak linuxu kullanabiliyorsunuz.-

Windows'ta kurulu bir düzenim var. GNU/Linux beni nasıl onu kullanmam için ikna edebilir? LoL, CS:GO, Valorant oynayabilecek miyim? Windows'ta kullanmakta olduğum bütün programları GNU/Linux'ta da kullanabilecek miyim?
CS:GO'da daha fazla FPS alacaksınız. :)

Riot, GNU/Linux düşmanı bu yüzden LoL ve Valorant oynayamazsınız.

10 numara rehber olmuş. Diğer kullanıcılarında bunları yaşayabileceği gösterilmiştir ve sorunları kendilerinde aramayacaklardır. Değerli zamanızı boş yere yemek istiyorsanız konuya devam edebilirsiniz.

Kimseye ısrarla Linux dayatılmıyor ama geçme hevesi olanlar bahsi geçen videodan soğuyor sizce bir teknoloji kanalının böyle bilgisizce bir video çekmesi ve forumdada savunulması normal mi ? -ek olarak double boot olarak linuxu kullanabiliyorsunuz.-
Bu eleştireceğine bununla ilgili bir konu aç ve düzeltmeleri yap. Technopat sakinleri de o öyle değilmiş böyleymiş desinler ama siz kavga etmeyi tercih ediyorsunuz.

10 numara rehber olmuş. Diğer kullanıcılarında bunları yaşayabileceği gösterilmiştir ve sorunları kendilerinde aramayacaklardır.

O sorunlar kurduğu Marka Model ile ilgili ve açıkçası sorunlarında 2dklık çözümleri var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı