Türknet vs Netspeed

Öncelikle şunu söylemekstiyorum türknet den nakil alsam 100 lira nakil ücreti vereceğim diğer türlü 120 lira netspeed kurulum ücreti vereceğim. Biraz önce netspeed aradım bana türknet in yapasından yararlandığım için yardımcı olmayacaklarını türknetin yapasından çıktığımda yardımcı olabileceklerini söylediler. Her türlü cebimden para çıkacak ya kurulum ücreti vereceğim yada nakil ücreti. Bu nakil ücreti de başlı başına bir saçmalık.
 
TürkNet müşteri hizmetleri 0, NetSpeed denemedim, başka bulunduğun lokasyona hizmet veren ISS varsa onları da bir ara danış paketleri nasıl altyapı destekliyor mu falan.
 
Gibirnete bakabilirsin. F/P şu an 100 Mbps 85 TL tavsiye ederim. Verdiğim linkten bulunduğun şehirde var mı yok mu bakabilirsin. Ortalama ping değerlerini gösteriyor.
Yazdım ama Eskişehirde yok sanırım
TürkNet müşteri hizmetleri 0, NetSpeed denemedim, başka bulunduğun lokasyona hizmet veren ISS varsa onları da bir ara danış paketleri nasıl altyapı destekliyor mu falan.
Evet müşteri hizmetleri 0, öğlen destek kaydı oluşturdum hala yazan yok sanırım yine 3 güne geri dönecekler..
 
Netspeed'de ping yaşarsın her kullanıcı paket kaybı sorunu yaşıyor ve düzeltemiyorlar.

Herkes adına konuşmanız ilginç bizde neden yok o zaman bu paket kaybı? 2 - 3 kişi yaygara koparıyor sürekli ve kullanmadıklarını ama duyduklarını söylüyorlar. Ben kullanıyorum ve bu forumda daha bir çok kişi yani çoğunluk öyle bir sorun yok diyor. Kullandıysanız ve öyle bir sorun yaşadıysanız kendi adınıza konuşmanız daha mantıklı olur.
 
Senin sıkıntıların falan mı var? İkide bir kavga çıkarmaya çalışıyorsun. Burası senin bildiğin bir forum değil. Aklını başına topla senin karşında asker arkadaşın yok!

O zaman benim yaptığım yorumlara pişmiş kelle ifadesi bırakmaktan vazgeçeceksin ve yalan söylemeyi kes ondan sonra gubidik firmasınamı geçiyorsun nereye geçiyorsan geç ama insanları yanıltmayı bırak burası madem forum ona göre davran yalan dolan yazdığın şeylere doğru değil yazmanın bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Asıl Packet Loss sende kronik hale gelmiş senin senden haberi yok.
Şuan oy sayısı türknet 10 netspeed 9 oy sonucuna göre karar vereceğim. İçine daldıkça bir konu bir sorun çıkacak gibi 😊

Yok Furkan hocam öyle oylamayla falan olacak şeyler değil zaten ama kullanmadığı halde firmada öyle bir sorun varmış mış miş miş miş yazanlara kızıyorum. Sırasıyla deneyin Turknet'te iyi Netspeed'te iyi sırasıyla deneyin içinden çıkılmaz sorunlar yaşayacağınızı düşünmüyorum her ikisinde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı