İnce Hesap Gaming Gecesi Gerçeği

İncehesap sattığı ürünlerin arkasında duran bir firma değil Türkiye de ki çoğu firma gibi satana kadar varlar. O yüzden aldığınız ürünlere dikkat edin derim
 
Arkadaşımla birlikte AOC 27G2U model monitör aldım ve kutusunun bantları açılmış, monitörün ekran jelatini yoktu. Belki orjinalde de öyledir bilemiyorum ama. 1 adet ölü piksel çıktı. AOC'un iade ve değişim politikası incelediğimizde 1 ölü piksel ile değişim yapamayacağımı öğrendim. Aynı üründen arkadaşım ile birlikte sipariş verdik ikimizi de mağdur ettiler. 14 gün içinde koşulsuz iade hakkımız var diye biliyorum onu kullanarak iade etmeye çalışacağız. Gelişmeleri yazarım. Ama incehesaptan bundan sonra bir şey almam. Size de almanızı tavsiye etmem.
 
@PsycoMaster firmaların bazısı 3, bazısı 5 ölü pikselden azını kabul etmeyiz diyor fakat yasalara göre 1 ölü pikseli bile kabul etmek zorundalar. İade ederken ölü piksel olduğunu söylerseniz servise yollayalım filan diyerek işi oldukça uzatıp sizi pes ettirmeye çalışacaklar. İade ederken beğenmediğinizi söyleyerek iade edin.
 
@
@PsycoMaster firmaların bazısı 3, bazısı 5 ölü pikselden azını kabul etmeyiz diyor fakat yasalara göre 1 ölü pikseli bile kabul etmek zorundalar. İade ederken ölü piksel olduğunu söylerseniz servise yollayalım filan diyerek işi oldukça uzatıp sizi pes ettirmeye çalışacaklar. İade ederken beğenmediğinizi söyleyerek iade edin.

Çerçevesinin sol alt kısmında da 2mm'lik açıklık var. 2 problem sebebiyle iade etmek istiyoruz dedik. Aynı problemler arkadaşımda da var. Sonuçları duyuracağız.
 
Arkadaşlar ben de sizler gibi Gaming Geceleri'nin sıkı takipçisiyim. Bilmeyenler için kısaca açıklamak gerekirse incehesap.com hemen her cuma günü 20:00'dan 0.00'a kadar hatrı sayılır indirimlerle o gün belirlediği ürünleri satmakta. Akşam 17:00'dan itibaren indirime girecek ürünler belirli aralıklarla (5 ila 10 dakika sürelerle) açıklanmaya başlamakta ve saat 20:00'ı gösterdiğinde satış başlamaktadır.

Daha önce arkadaşım ekran kartı aldı ve ben de yakın zamanda Razer kulaklık aldım. İkimizin de ürünlerin kutularında jelatin yoktu ve koruma bandı (Tahminim kendileri yapıştırıyorlar, fabrika çıkışı bantlar değil.) yapıştırılmıştı sadece. Sanırım İnce Hesap iade gelen ürünleri güzel indirimlerle satıyor. Ellerinde kalmasın diye. Yoksa durduk yere indirim yapmıyor. Çünkü indirimler ciddi güzel indirimler. Ama keşke bizlere söylese herhangi bir sorunu olmayıp sadece daha önce kutuları açılmış olan ürünler olduğunu ve biz de buna göre alsak. Çünkü fiyatlar piyasanın o kadar altında oluyor ki ben dahil daha bir çok insan kutularının açıldığını ama herhangi bir sorunu olmadığını bildiği ürünleri o paralara alabilir.

Son olarak indirime giren ürünlerin indirim başladığı andaki üstünü çizdikleri fiyatlarına aldanmayın, önce bindirip sonra indiriyorlar çünkü, ama yine de dedikleri oranda indirim olmasa da piyasanın altına iniyor ürünlerin fiyatlar. Misal bir ürünün piyasası 500 TL ve İnce Hesap'ta da o paraya satılmakta. Gaming Gecesi'nde o ürünün üstüne 600 TL yazıp üstünü çizip 400 TL'ye satıyorlar. Görünürde yüzde 33 indirim olsa da aslında gerçek indirim yüzde 20. Rakamlar tamamen sallamasyondur, fazla takılmayın.

İşin özü yukarıda dediklerimi bilip alın, çok yüksek ihtimal iade gelen ürünü göndericekler size de. Problem olur mu? Eğer sizden önce satın alan kişi keyfi olarak vazgeçip iade ettiyse, cayma hakkını kullandıysa bence hiçbir şey olmaz, sapasağlam ürün çünkü, ben alır kullanırım fiyatı uygunsa. Zaten tamir görmüş ya da arızalı vesaire bir ürün göndermeyecektir.

ÖNEMLİ EDIT: Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın İnce Hesap'ın sattığı her ürün böyle değil, sadece Gaming Gecesi'ndeki ürünleri böyle oluyor bence. Yoksa normalde sıfır kapalı kutu jelatinli ürünler satmakta, daha önceki alışverişlerimden biliyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Sadece Gaming Gecesi'ne dikkat edin derim.
Sıfır Anakart aldım üzeri tozlu geldi sorunu ilettim bana ASUS un yolunu gösterdikler anakartta toz olması sistemin düzgün çalışmamasına neden oluyor nitekim ssdyi 2. Slota taktığımda sistem kendini resetliyordu beşiktaş resmi sponsorunada bu yakışır
 
Bu arada size öyle denk gelmiş çünkü ben gaming gecesinden ram ekran kartı kasa kulaklık aldım hepsi sağlam çıktı ambalajlı olarak geldi kulaklıkdaki ambalajları 3 hafta sonra kendi kendine soyulmasa farketmeyecektim bile o kadar yani
2 ay önce xfx 5600 xt ekran kartını 2.450 tl yerine 2.049 tl ye almıştım. Siparişi verdikten sonra ki gün bu yazıyı okumuştum. Kargo gelince her cm2 sini inceledim. 0 ürün geldi. Kullanıyorum memnunum. Kısmetliymişim demek ki 🤣
2049 a mı aldın ben 2199 a almıştım temmuzda 3 fanlı olanını
 
Ben İncehesap Gaming gecesinden GT501W kasa aldım tertemiz jelatini de var ASUS'un bantlı kutusydu, 3'lü Gamepower fan aldım. Daha kullanmadım. Taktım sadece. Toplama aşamasındayım. HS50 Pro aldım kulaklığın kalitesini beğendim bir pürüz çıkmadı. Ama böyle durumları görünce artık almadan önce birçok kez düşüneceğim. İşlemci, anakart, PSU kaldı alacaklarım arasından. Bunlardan alan varsa deneyimini paylaşabilir. 3700X vardı birkaç hafta önce. İlk kez girmiştim. Oyalandım, yanlışlıkla sepetten sildim ve kaçırdım. Sonra bu hafta fikrimi değiştirdim 3600X alayım yeterli dedim yine oyalandım bir daha direk alacağım 3 dk da popüler işlemciler kalmıyor. Eğer sorun çıkıyorsa işlemcide almam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı