CS:GO vs Valorant

Valorant VS CS:GO

  • Valorant

    Oy: 57 39,0%
  • CS:GO

    Oy: 89 61,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    146
  • Anket kapandı .
Eski bir CS 1.6 emektarı olarak sonuna kadar her ne kadar Rus'lar, hileciler tarafından oyunun içine edilmiş olasada CS:GO benim için bir numaradır.
 
Bence Valorant ama CS diyenlere saygı duyuyorum. Neden Valorant? Çünkü hile olamaması oyunu daha eğlenceli kılıyor. Kill aldığında o ses beni gaza getiriyor ve taktiksel bir oyun olduğu için daha çok şeyler yapabiliyorsun, yani kısaca imkan çok. Bir de karakterlerin özellikleri olması çok iyi kılıyor Valorant'ı ama rank sistemi kötü, ona bir şey diyemem.
 
Bence Valorant ama CS diyenlere saygı duyuyorum neden Valorant çünkü hile olamaması oyunu daha eylenceli kılıyor kill aldığında o ses beni gaza getiriyor ve taktiksel bir oyun olduğu için daha çok şeyler yapabiliyorsun yani kısaca imkan çok bir de karakterlerin özellikleri olması çok iyi kılıyor Valorant'ı ama rank sistemi kötü ona bir şey diyemem.

Selam küçük dostum, yazım kurallarına dikkat eder misin? Kurallarda var diye biliyorum, kaldı ki yazdığını okurken sıkıldım bildiğin.
 
Ben Valorant derim, oyunda hile yok ki olsa bile birkaç round sonra banlanıyor. Oyunun hile sistemi tek başına 3 GB diye hatırlıyorum, ve siz oyunda olmasanız bile hile sistemi arka planda çalışıyor. Öznel olarak konuşacaksak açıkçası ben herkesin aksine Valorant'ın animasyonlarını, grafiklerini ve vuruş hissiyatını daha iyi buldum. Bilmiyorum, belki de bu tarz grafikli oyunları sevdiğimden böyle düşünüyorumdur. Mesela Fall Guys'da benim hoşuma gitmişti. (kendisini henüz oynamasam da)
 
Zula. Şaka şaka tabii ki CS:GO.
Ben Valorant derim, oyunda hile yok ki olsa bile birkaç round sonra banlanıyor. Oyunun hile sistemi tek başına 3 GB diye hatırlıyorum, ve siz oyunda olmasanız bile hile sistemi arka planda çalışıyor. Öznel olarak konuşacaksak açıkçası ben herkesin aksine Valorant'ın animasyonlarını, grafiklerini ve vuruş hissiyatını daha iyi buldum. Bilmiyorum, belki de bu tarz grafikli oyunları sevdiğimden böyle düşünüyorumdur. Mesela Fall Guys'da benim hoşuma gitmişti. (Kendisini henüz oynamasam da)

Yanlışın var hile sistemi kendi başına 7 GB.
 

Geri
Yukarı