Lise'de nasıl davranmam gerek?

harajukubarbie

Kilopat
Katılım
5 Şubat 2017
Mesajlar
983
Çözümler
2
Lise'de nasıl davranmalıyım pek bilmiyorum. Çekingen biriyim ve karşıdaki adım atmadan adım atamıyorum. Ayrıca eşcinselim kızlarla anlaşmam daha kolay oluyor fakat erkeklerde öyle değil bir de ortaokulda 7. sınıfdayken top gay falan diyorlardı. Arkadaşlarımın yanında ve alıngan olduğum için moralim bozuluyordu, tam olarak nasıl davranmam gerekiyor?
 
Sorumu mazur görün fakat eşcinsel olduğunuzu aileniz biliyor mu? Çünkü 7. sınıftaki çocukların çoğu ergenliğe girmemiş oluyor.
 
Bu durumdan çıkmalısın derken ne demek istedin anlamadım veya anlamak istemiyorum çünkü bulunduğum durum hakkında birçok bilgiye sahibim normal bir şey olduğunu da biliyorum her ne kadar bazıları bilmek istemese de.
 
Çekingenliği bırak ama fazla girişken olma yani fazla arkadaş edinme ve de edindiğin çevreye dikkat et çünkü kötü alışkanlıkların çoğu lisede başlar.İçki sigara vs. yani.Derslerine dikkat et Yks ye çalışmak için 10. 11. sınıfı bekleme derslerine asıl ve temelini oluştur
 
Abla ya da Abi fark etmez, lise de bu durum başınıza bela olabilir
Ben zaten kendimi ele vermiyorum 7.sınıfta zorbalığa uğramamın sebebi sessiz sakin olmam asıl sorun şu zaten kendimi savunamıyorum biri üstüme yürüse falan böyle ne bileyim titremeye başlıyorum vücudum boşalıyor gibi oluyor.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı