PS4 Alınır Mı?

Yok hocam çöp dediğim yani insanlar tarafından artık unutulmaya başladı anlamında. Yoksa bana göre 4'ten daha iyi exc. Oyunları var. @Redemption hocam bu arada süper örnekleme modu açıksa FPS dropları çok normal.
7 video attım diyorum, istisnasız hepsinde mi süper örnekleme açık? Süper örneklemesi açık olan adam neden "RDR 2 PS4 FPS drop" diye video yapsın, süper örneklemeyi kapatıp oynamaya devam eder. Neden kabul etmiyorsun anlamadım. Gidip alabilirsin tutan yok. Ben uyarımı yaptım, videoları da koydum.
 
7 Video attım diyorum, istisnasız hepsinde mi süper örnekleme açık? Süper örneklemesi açık olan adam neden "RDR 2 PS4 FPS düşmesi" diye video yapsın, süper örneklemeyi kapatıp oynamaya devam eder. Neden kabul etmiyorsun anlamadım. Gidip alabilirsin tutan yok. Ben uyarımı yaptım, videoları da koydum.

Hocam izledim videoları ilk olarak attığın 1.video çok abartı ve saçma :D öyle bir şey olamaz. Diğer videolar belki adam arkada çok hareketli tema, çok indirme falan koymuştur. Nerden bilelim bunu?
 
Hocam izledim videoları ilk olarak attığın 1.video çok abartı ve saçma :D öyle bir şey olamaz. Diğer videolar belki adam arkada çok hareketli tema, çok indirme falan koymuştur. Nerden bilelim bunu?
Tamam git al. Bütün videolarda tema ve çok indirme var. 1. video da saçma. Artık alıntılama, tutan yok gidip alabilirsin dostum.
 
İlk iki videoda PRO yazıyor, görmüyor musun? Şaka gibi arakdaş ya :D
Kesinlikle bi hata var, konsol durup duruken böyle yamukluklar yapmaz yaparsa hep yapar anca gökyüzüne veya yere bakınca fps artar konsolda bi problem olma ihtimali yüksek
Ayriyetten eğer harddiskten oynuyorsa böyel bir oyun için zor gelebilir okuması
 
Kesinlikle bi hata var, konsol durup duruken böyle yamukluklar yapmaz yaparsa hep yapar anca gökyüzüne veya yere bakınca fps artar konsolda bi problem olma ihtimali yüksek.
Ayriyetten eğer harddiskten oynuyorsa böyle bir oyun için zor gelebilir okuması.
Tamam kardeşim hata var sen mühendissin. Tüm videolar hatalı tamam. Artık mesaj yazma bana. Tüm cihazlar problemli aynen. Bir daha alıntı yapma benden.
 

Geri
Yukarı