Cyberpunk 2077 hangi karakter ile oynayacaksınız?

İlk önce Türkçe kurallarına uygun bir şekilde yorum yaparsan sevinirim.
Konuya gelecek olursak.
30 saat bir hikaye için oldukça fazla, kaldı ki her oyuncu aynı saatte bitirmez. O paraya değmez dediğin oyun 60 dolarken bizde hem Türkçe dil ile geliyor hem de adamlar 32 dolar gibi komik bir fiyata satıyor. Alamayacak isen değmez diyemezsin, biz oyunu alanlar oyunun çatır çatır tadını çıkarırken sana iyi "değmez" demeler :)
her yıl kopya oyun çıkaran malum firmalar bile 250 TL üstü isterken Cyberpunk gibi farklı evren sunan ve cdpr gibi bir devin oyununu 250 TL'ye almak çok koyuyor herhalde?

Ya nasıl bir mantık bu? Belki adam şimdiye kadar bir oyuna maksimum 30 lira verdi? Sen adamın limitini nasıl sorgulayabiliyorsun mesela ben FM18'e 40 lira verdim ve 1200 saat, GTA'ya 90 lira verdim ve 600 saat oynadım. BF3'e 40 vererek 15 saat oynamam beni biraz üzdü açıkcası velhasılıkelam ne olmuş ister 33 dolar olsun ister 60 dolar adamın ekonomisini sarsıyorsa fiyat kendine göre değerlendiremez mi? Mesela arkadaşımla konuştuk ikimiz de 250 lirayı çok bulduk. CB2077 isterse dünyanın en güzel oyunu olsun benim için oyuna 250 verilmez. Ha korsan da oynamam ayrı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cyberpunk hakkında en ufak bir eleştiriye kizgin, gülme emojileri fırlatan tipler türedi şimdi de.
Aşırı "cringe" siniz.

Kızgın atma sebebimiz, fikrimizin farklı olması. Kızgın emojisini sadece kızdığımızda kullanabileceğimiz konusunda bana bir şey söylenmedi.
 
@Adem Yıldız_ Rahatsız oluyorsan CBP 2077 ile ilgili hiçbir konuya girmeyebilirsin, gireceksin diye silah dayatan yok? Bu arada ''utançlık'' tan söz ediyorsun ancak gördüğüm yerlerde asıl dediğin söz sana uyarlanıyor? Bence kendini daha da yüz göz etmeden sevmediğin konulara girme, en azından iki taraf birbirini üzmez. Şimdi gelip gülersin kesin, ancak konunun başlığına ve konu sahibinin soru-yorumunu okursan burada olmaman gerektiğini anlayabilirsin de.
CBP 2077'nin çok iyi olacağına katlanamıyorsunuz zaten, neyse konuyu uzatmayalım dediğim gibi.
Neyse seni de göz ardı ediyorum, bıktım artık bilgisi olmadan ters taraf olan insanlardan.
 
Tam hatırlamıyorum ancak kılıçlı biri vardı galiba. Bu arada online olacak mı? Olacaksa alırım büyük ihtimalle.
Online hemen gelmeyecek, bunun sebebi bence insanların oyunun hikayesini oynaması için. GTA 5'de mesela hikaye oynamıyorum direkt online giriyorum. Tahminimce oyun çıktıktan 3-4 ay sonra online gelecek, bence çok daha mantıklı.
 
@Adem Yıldız_ rahatsız oluyorsan CBP 2077 ile ilgili hiçbir konuya girmeyebilirsin, gireceksin diye silah dayatan yok? Bu arada "utançlık"tan söz ediyorsun ancak gördüğüm yerlerde asıl dediğin söz sana uyarlanıyor? Bence kendini daha da yüz göz etmeden sevmediğin konulara girme, en azından iki taraf birbirini üzmez. Şimdi gelip gülersin kesin, ancak konunun başlığına ve konu sahibinin soru-yorumunu okursan burada olmaman gerektiğini anlayabilirsin de.
CBP 2077'nin çok iyi olacağına katlanamıyorsunuz zaten, neyse konuyu uzatmayalım dediğim gibi.

Benim bir seye katlanamadigim yok da siz o kadar gereksiz tavırlara giriyorsunuz ki cidden komik.
Adam bence değmez yaziyor, hemen emojileri basıyorlar 🤣
Sanki öznel değil de nesnel bir açıklama yapıyor gibi.
Aynen en haklı sizsiniz.
En iyi sizin fikriniz.
 

Geri
Yukarı