Et yemek cinayet midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Et yiyorum lakin hiçbir kişi bana et yemenin normal bir şey olduğunu ispatlayamadı. Bir canlıyı yemek için katletmek garip yani yiyecek mi yok?
Arkadaş yazmış zaten, bitkiler de canlı o zaman, onu da ispatlayacak insan yok. Allah akıl fikir versin. Tercih sizin, saygı duyarım. 😁
 
Siz bu anlattığınıza fikir mi diyorsunuz? Haha, filozoflar mezarında ters döndü. Fikre bakar mısın, et yedim cinayet işledim. Tamam kardeşim fikriniz var eyvallah ama bu saçmalığı gelip de burada konu olarak açmanız başlı başına bir hata.
Hayır et yemek cinayet işlemek değil demek istediğim başkalarına saygı duy. Bazı insanlar keyiflerinden vegan olmuyor inandıkları gerçekler var. Senin gibiler de buna saygı götermiyor. Ben de et yiyorum. Ama yemeyenlere saygı göstermesini biliyorum.
 
Hayır et yemek cinayet işlemek değil demek istediğim başkalarına saygı duy. Bazı insanlar keyiflerinden vegan olmuyor inandıkları gerçekler var. Senin gibiler de buna saygı götermiyorum. Ben de et yiyorum. Ama yemeyenlere saygı göstermesini biliyorum.
Ben et yemeyene saygı gösteriyorum, ama et yemeye cinayet diyene saygı gösteremiyorum.
 
Ben et yemeyene saygı gösteriyorum, ama et yemeye cinayet diyene saygı gösteremiyorum.
Et yemeye cinayet diyorsa dolaylı yoldan et yiyenlere katil demiş oluyor ve böylece aslında o da et yiyenlere saygı göstermemiş oluyor.

Onun dışında benim tüm veganlara saygım var, istediklerini yapmakta özgürler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı