Bilgisayar kapalıyken USB çalışıyor

cLaww

Hectopat
Katılım
12 Haziran 2019
Mesajlar
715
Çözümler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Veritabanı Programcılığı
Bilgisayarımı kapattığımda bilgisayarın USB portlarına güç gelmeye devam ediyor, BIOS ayarlarından ErP ready seçeneğini "Enabled" yaptığım zaman sebebi nedendir bilinmez. Ekran kartım çalışmıyor (ta ki kasaya reset atana kadar). ErP ayarını kapalı tutuyorum mecburen. Bunun BIOS haricinde yok mudur başka bir yolu? Bilgisayarım kapalıyken USB portlarına güç gitmesi ama BIOS hariç başka şekilde yapabileyim. Kaç seferdir ekran kartım çalışmıyor diye konu açtım, sebebi ErP ayarıymış. Çok saçma ama gerçekten bu şekilde.
 
Hızlı başlatma seçeneğini kapatıp dener misiniz? Nasıl kapatıcağın resimde yazıyor. Ekran görüntüsü_2020-11-02_01-08-10.png
 
Bilgisayarımı kapattığımda bilgisayarın USB portlarına güç gelmeye devam ediyor, BIOS ayarlarından ERP ready seçeneğini "enabled" yaptığım zaman sebebi nedendir bilinmez. Ekran kartım çalışmıyor (ta ki kasaya reset atana kadar). ERP ayarını kapalı tutuyorum mecburen. Bunun BIOS haricinde yok mudur başka bir yolu? Bilgisayarım kapalıyken USB portlarına güç gitmesi ama BIOS hariç başka şekilde yapabileyim. Kaç seferdir ekran kartım çalışmıyor diye konu açtım, sebebi ERP ayarıymış. Çok saçma ama gerçekten bu şekilde.
Prizdeki fişi çek. Elektrik gelmezse hiçbir şey çalışmaz.
 
Artı -2 Eksi
BIOS'ta ErP ready ayarı varsa devreye sokun.
BIOS'tan kapatılıyor hocam. Eğer anakartın eski ise, söyle ben bakıp yönlendiriyim.

 
BIOS'ta ErP ready ayarı varsa devreye sokun.

Adam bak yukarıda ne yazmış.
Okumadan etmeden cevap yazmayın.
 

Geri
Yukarı