iPhone 11 alınır mı?

Herkese merhaba arkadaşlar foruma yeni kayıt oldum kuralları okudum ama bir kusurum var ise şimdiden özür diliyorum.

Başlıkta belirttiğim gibi yaklaşık 8 bin lira bütçem var iPhone 11 almayı düşünüyorum bekleyip iPhone 12'de alabilirim fakat kafamda birkaç soru var:
  • iPhone 12'yi beklemeli miyim?
  • iPhone 12 çıktığında iPhone 11 fiyatı artar mı sizce?
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
iPhone 12 mini alacağınıza 11 almanızı tercih ederim. iPhone 11 Pro da kullanmış birisi olarak ekranda gözle görülebilecek bir fark yok. Kamerası vs. gayet güzel. 5 aydır iPhone 11 kullanıyorum hiç şarja takmadan her gün 13 saat kullanım suresi alabiliyorum. Fakat sizin kullanım yoğunluğunuza göre farklılık gösterebilir. Kısacası 11'den çok memnunum ben. Aldığım zaman 6900 TL'ydi. Fiyatlara her an zam gelebilir almak aklınızdaysa hemen alın bence.
 
12 Mini'yi beklemenizi öneririm. Fiyatı 11'e yakın olacaktır.

Eğer bekleyemezseniz 11, iPhone cephesinde kötü bir cephe değil.
12 mini nin fiyatı yaklaşık 700 dolar. Zaten kur yükseldikçe yükseliyor bunun üstüne birde bir ton vergi gelecek. 12 mini 11'den çok daha pahalı olacak maalesef.

Bu durumda beklemenin anlamı yok 1 gün bile bekleseniz zararda olabilirsiniz. Bence Hepsiburada'da ki indirim bitmeden alın.


iPhone 11'de iyi bir cihaz tek eksisi gibi görünen LCD ekrana bakmayın. Abartıldığı kadar kötü değil.

Bu konuda @Emin Çıtak dan başkasını dinlememenizi tavsiye ederim.
 
Son düzenleme:
Kardeşim marka için alacaksan alma Samsung S20 Plus daha uygun fiyat suya dayanıklılığı var daha iyi 268 GB olanı bile iPhone 11'den ucuz 7000 liraya geliyor.
 
11 güzel bir seçenek değil bana kalırsa. LCD ekranı olsun kasası olsun. 7300 Lira verdiğin telefondaki tek Premium his veren özellik iOS olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı