Perşembe günü dayak yiyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes 'dayak ye' demiş. Arkadaşlar ben başka bir seçenek arıyorum zira ailem karışmasın bu işe çünkü zaten arkadaşım yok adım 'ispiyoncu' diye çıkar bu defa. Hocam bu lise ortamı niye bu kadar kötü anlamadım. Çocuk bana mesaj falan atmadı bana bir duyum şeklinde geldi.
Meslek lisesin de mi okuyorsun ?
 
Hocam o saçma sapan savunma tekniklerini falan boşverin. Ya gidin konuşun, şikayet etmekle tehdit edin ya da hiç gitmeyin ortalık durulana kadar. İsminiz ispiyoncu diye falan da çıkmaz çıkarsa da hiç dert etmeyin. Dayak yemenizden daha kötü değil bu da kendini savunmaktır.
 
Realistik düşünecek olursak tatlı dilden başka çaren yok fakat çocuğun iyice altında kalma ikna edeyim diye. Okulun geri kalanında da bir itibarın olsun yalaka diye kalmasın adın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı