Türk Telekom Saçmalıkları

Aynı durum bizde de var bunun vazgeçme yolu yok mu ya 24 ay taahhüt ile 16 Mbps verdiler ama 8 Mbps alıyorum en fazla kaç TL ödeyerek kurtulabilirim şu Türk Telekom'dan?

Biz aradığımızda 1 yıl kalmış olmasına rağmen 1750₺ fatura çıktı. Ayrılmanın bir yolu yok siz dua edinde kelime oyunları ile taahhütünüzü 24 ay daha uzatmasınlar bu frimadan kurtulmak çok zor.
 
Mesut Çevik'in videosu var, taahhütü iptal edebilirsiniz.
Hangi video? Nasıl ediliyor? Türk Telekom'un halihazırda bizim kullandığımız paket 'hızında(!)' ve fiyatında paketi yok diye biliyorum. Cayma bedeli ve benzeri ücretler ödenmeden iptal edilir mi? Ya da bu saçma ücretler ödenmeden geçiş yapılır mı? Başka ISS'lerden memnun kalmayıp bir de bana daha da yüksek maliyetle kürkçü dükkanı deyimini istemiyorum da.

Türknet altyapımın tahmini 75 Mbps desteklediğini söylüyor. Adres ile sorgulayınca aktif altyapıda olduğumu söylüyor. Ve 85 TL'ye 100 Mbps Download 100 Mbps Upload'e kadar tanımlayacağını söylüyor. Ev telefonu ile sorgulayınca yine tahmini en yüksek 75 Mbps desteklediğini söylüyor yine. Ama bu sefer ev telefonu numarasını sorgulayınca 35 Mbps Download 4 Mbps Upload'a kadar 85 TL ücretle tanımlayacağını söylüyor? Nasıl oluyor bu? Türknet; stabil, kopmasız, kesintisiz, düşük pingli, 0 jitter 75 Mbps internet sağlayabilir mi?

Şu an 9 MS ping, 10.43 Mbps download ve 0.64 Mbps upload alıyorum.

Kablonet'e geçin taahhüt işini halledince bence.
Uydu yayını ve E-Devlet dışında koskoca X ilinde koskoca Türksat'ın herhangi bir faaliyeti yok! Bahçlievler'de yaşarken apartmanda Kablo TV vardı ama.

Klasik TT diyorum. Her maddeyi sözleşmeye karınca duası gibi yazan firmadan ne beklersiniz?
[Diğer alıntıladığım mesajların altına yazdıklarım şeyleri de ek olarak size soruyorum.] Hat dondurunca tahhüt süresine ekleme diye bir şey var mı?

İnternet ön iptal talebi oluşturdum ben az kaldı taahhütün bitmesine diye. Bugün birisi aradı lak lak konuşup duruyor.
Hah. Bir de bu var. 444 0 375 TTNET ve 444 1 444 Türk Telekom çağrı merkezi süekli daha pahalı pakete geçirtmek için sabah akşam arıyor. :D
 
Bu anlatacağım Türk Telekom'da var mı bilmiyorum. Superonline'da yapmıştım. "Altyapının olmadığı bir adres bulup oraya taşınacağınızı söyleyip internetinizi oraya nakil etmek isteyin. " bu kadar :) gerisini kendileri anlatacak şunu şunu yapmanız gerekiyor diye :)) tabii başta dediğim gibi Türk Telekom'da var mı bu bilmiyorum ama olması lazım firma size altyapıyı sağlamak zorunda altyapı yoksa aboneliği iptal etmek zorunda.
 

Geri
Yukarı