Konsol oyunculuğu, bilgisayar oyunculuğundan daha iyi değil mi?

PS4 ve muadillerinin 60 FPS ile oynatabildiği oyun sayısı sınırlı. Örneğini verdiğiniz PS4 ve muadili olan Xbox nesli çoğu oyunu orta ayarlarda 30 FPS ile oynuyor. O yüzden son ayarlarda oyun oynatmak diye bir şey söz konusu değil. Kaldı ki, Cyberpunk'ın ertelenmesinin sebeplerinden biri de PS4 ve Xbox One'da tek haneli FPS vermiş olmasıydı.
 
Bana göre konsolların bilgisayarlara göre en önemli avantajı rahatlığı, diğer konularda PC'ler çok daha önde zaten. Grafik karşılaştırmaları her şeyi gösteriyor.
 
Bak şimdi. Xbox ve PS4 gerçekten mantıklı seçimlerdi. Bir süre önce. Düzgün bir konsol 8000 lira olmadan önce. Oyun fiyatları uçmadan önce. Hatta hala iyi seçimler PS4 ve Xbox. Alacak varsa daha 2 yıl götürür gibi. Ama şu an PS5 ve Xbox Series X pek de mantıklı değil.
Ps5in mantığı gerçekten saçma bence. PS oyunları çok pahalı bide ayrıca. Xboxta geriye uyumluluk ve game pass var bence xboxu iyi yapıyor. Türkiye'deki ideal seçim One X veya Series S olur bence.
 
Konsol PC tarafına göre oynanış olarak daha konforlu. PC tarafına göre daha az sorunsuz ve upgrade gerektirmiyor. Fakat grafik ve diğer konularda PC bence daha iyi. Konfor kısmını da zaten tüm oyunları kontrolcü ile oynayarak kapatıyorum.
 
PS5'in mantığı gerçekten saçma bence. PS oyunları çok pahalı bir de ayrıca. Xbox'ta geriye uyumluluk ve Game Pass var bence Xbox'u iyi yapıyor. Türkiye'deki ideal seçim One X veya series s olur bence.

Bence de. Konsol alınacaksa şu an Xbox gibi duruyor. Ha ben zenginim, param var, her gün nusr-et'ten ette yiyebiliyorum dersen PS5'de olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı