- Katılım
- 31 Ocak 2019
- Mesajlar
- 1.165
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 8
Adamlar 3 platforma birden çıkarttılar ve zaten kendileri de oyunu 3-4 ay sonra almaları gerektiğini belirttiler. Sizler çizimlere kötü falan diyorsunuz da o çizimleri yapmak için o kadar çok uğraşılıyor ki (en yakından kendimden biliyorum) oyun tasarlamak kolay gibi gözükse de arkada koskocaman bir dünya var.
Adamlar açık ve net bir şekilde oyunun PS4'e de çıakcağını belirtti. Adamlar dese ki biz bunu yeni nesil konsollara çıkarıyoruz ama PS4'de de oynayabilirsiniz, kimsenin laf etmeye hakkı yok. Ancak PS4'e çıkarıyoruz dedilerse ve bu oyundan bu kadar bir ücret alıyorlarsa düzgün bir şekilde çıkarmak zorundalar. Bir de pre-order verenler iade edemiyor, o daha da kötü. PS4 gameplay'ine baktım yazık olmuş PS4'ü olanlara.
7 yıl öncesi Witcher 3 ve DLC'leri ile çakışıyordu. 2 büyük projeyi birden yönetebilecek bir firma değil. O yüzden ancak doğru düzgün son 4 taş çatlasa 5 yıldır üzerinde çalışılıyordur.Tamam da bu oyun hemen piyasaya sunulan bir ürün değil ki tam 7 yıldır üzerinde çalışıyorlar yapamadıysa fiyatı azaltsın PS4 sürümünde.https://www.youtube.com/watch?v=bcoOEGIwaMM şu videoyu izle ne demek istediğimi anlarsın.