Cyberpunk 2077 ilk 5 saat özeti

Ilk saat, ilk 2 saat ve ilk 3 saat yerine 1. 2. ve 3. saat yazsanız daha sade olabilirdi. Çünkü ilk 3 saat hem ilk saati hem de ilk 2 saati içine alıyor. Neyse ben de bu gün başlayacağım oyuna inşallah :D.

PS4 grafikleri kötü, ona bir şey diyemem ancak oyun çıkalı 3 gün oldu. İlk etapta buglar, hatalar ve optimizasyon sıkıntıları olması gayet normal. Oyunun erken çıkmasını isteyen sizlerdiniz, kabullenmeyi bilmelisiniz.
Tamam da oyunu PS4'te optimize edemediyse söylemeleri gerekir oyunda daha kaplama yokki PS4 sürümünde.

Tamam da oyunu PS4'te optimize edemediyse söylemeleri gerekir oyunda daha kaplama yokki PS4 sürümünde.
Adamlar 3 platforma birden çıkarttılar ve zaten kendileri de oyunu 3-4 ay sonra almaları gerektiğini belirttiler. Sizler çizimlere kötü falan diyorsunuz da o çizimleri yapmak için o kadar çok uğraşılıyor ki (en yakından kendimden biliyorum) oyun tasarlamak kolay gibi gözükse de arkada koskocaman bir dünya var.

Oyunu sadece FPS değerleriyle eleştirmemek gerek tabii. Ama FPS oyununu düşük FPS ile oynamak da benim için bir zulüm.

i5-8400 & GTX 1070 ikilisiyle bu oyunu en azından Medium ayarlarda sabit 55-60 FPS oynayamıyorsam "İdare ederim." diyemem.

Beklemek en mantıklısı. 2-3 aya toparlarlar diye düşünüyorum.

Adamlar 3 platforma birden çıkarttılar ve zaten kendileri de oyunu 3-4 ay sonra almaları gerektiğini belirttiler. Sizler çizimlere kötü falan diyorsunuz da o çizimleri yapmak için o kadar çok uğraşılıyor ki (en yakından kendimden biliyorum) oyun tasarlamak kolay gibi gözükse de arkada koskocaman bir dünya var.
Tamam da bu oyun hemen piyasaya sunulan bir ürün değil ki tam 7 yıldır üzerinde çalışıyorlar yapamadıysa fiyatı azaltsın PS4 sürümünde.https://www.youtube.com/watch?v=bcoOEGIwaMM şu videoyu izle ne demek istediğimi anlarsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı