- Makaleler
- 6
Bunlar daha yürüyen optimizasyon sorunlusu Ubisoft oyunu oynamamışSistemin ne? Sistemin yetersiz olup sonrada oyunu yerme. Evet optimizasyon sıkıntısı var ama çözülebilir sorunlar bunlar.
Bunlar daha yürüyen optimizasyon sorunlusu Ubisoft oyunu oynamamışSistemin ne? Sistemin yetersiz olup sonrada oyunu yerme. Evet optimizasyon sıkıntısı var ama çözülebilir sorunlar bunlar.
Tamam da oyunu PS4'te optimize edemediyse söylemeleri gerekir oyunda daha kaplama yokki PS4 sürümünde.PS4 grafikleri kötü, ona bir şey diyemem ancak oyun çıkalı 3 gün oldu. İlk etapta buglar, hatalar ve optimizasyon sıkıntıları olması gayet normal. Oyunun erken çıkmasını isteyen sizlerdiniz, kabullenmeyi bilmelisiniz.
Bence de değil, GTA olacak kapasiteye düşse yazık olurdu, neyse ki daha iyi.Oyunun olayı o zaten. Oyunu GTA Beklentisiyle almışsın gibi duruyor. Bir GTA olabilecek kapasitede değil.
Bu oyuna kötü diyen RPG oynamasın zaten.Adamlar daha yeniyken bu işe girişti. Bence çok da kötü değil, güncellemelerle düzelecektir.
Her GTA oynayan RPG oynadım sanıyorBu oyuna kötü diyen RPG oynamasın zaten.
Adamlar 3 platforma birden çıkarttılar ve zaten kendileri de oyunu 3-4 ay sonra almaları gerektiğini belirttiler. Sizler çizimlere kötü falan diyorsunuz da o çizimleri yapmak için o kadar çok uğraşılıyor ki (en yakından kendimden biliyorum) oyun tasarlamak kolay gibi gözükse de arkada koskocaman bir dünya var.Tamam da oyunu PS4'te optimize edemediyse söylemeleri gerekir oyunda daha kaplama yokki PS4 sürümünde.
Tamam da bu oyun hemen piyasaya sunulan bir ürün değil ki tam 7 yıldır üzerinde çalışıyorlar yapamadıysa fiyatı azaltsın PS4 sürümünde.https://www.youtube.com/watch?v=bcoOEGIwaMM şu videoyu izle ne demek istediğimi anlarsın.Adamlar 3 platforma birden çıkarttılar ve zaten kendileri de oyunu 3-4 ay sonra almaları gerektiğini belirttiler. Sizler çizimlere kötü falan diyorsunuz da o çizimleri yapmak için o kadar çok uğraşılıyor ki (en yakından kendimden biliyorum) oyun tasarlamak kolay gibi gözükse de arkada koskocaman bir dünya var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.