Son 5 yılın en zevkli oyunu: Cyberpunk 2077

Grafik vesaire hoşuma gitti oynanış güzel lakin araba duvarın içinden geçiyor arabanın içindeki yolcu tavandan dışarı çıkıyor yani 2 ay daha geç çıkıp bugsuz çıksaydı oynamaya devam edip 200 saat bile yapardım.

Hocam grafiklerinin asla bir AAA 2020 grafiği olduğunu kabul edemem. Ultra'da oynamama rağmen beni tatmin etmedi.
 
Oyunun incelemelerinde herkes böyle vaat edilmişti söylenenle alakası yok gibi yorumlardan ötürü kimse pek memnun değildi. Ben şahsi olarak oyunu bu kadar takip etmedim çıktığı gibi CDPR yapmışsa güzeldir kafasıyla alıp GeForce Now RTX 2080 ile yüksek ayarlarda oynayarak bitirdim ve gayet de güzeldi. Tek sorunu beklediğimde kısa bir hikayeye sahipti zaten bunu DLC'leri ile kesinlikle kapatacak bir firma. Ufak tefek buglarla karşılaştım ama oyunu oynama engel olmadı. Böyle bir firmaya destek olmak Rockstar Games'in tekelinden kurtulmak adına biz oyunculara bir yükümlülüktür diye de düşünüyorum.
 
Hocam grafiklerinin asla bir AAA 2020 grafiği olduğunu kabul edemem. Ultra'da oynamama rağmen beni tatmin etmedi.
Hocam ben medium grafiklerde oynadım öyle grafik manyağı değilim 50-60 FPS civarında oynadım ama yeterliydi.(normalde rekabetçi oyunlar oynadığım için grafik ayarlarını hep düşükte tutarım bilgisayarımın fazla fazla yetmesine rağmen sanırım o yüzden öyle geldi bana)
 
Evet beyler CP2077 olayarını ve oyunu hepiniz biliyorsunuzdur. Oyunu herkes yerden yere vurdu. Bugün, gerçekleri konuşma vaktidirrr. Ve başlıyorum;

Ben bu oyunu 100 saat oynadım ve şunu şoyleyebilirim ki OYUN GERÇEKTEN MUAZZAM OLMUŞ. En son Witcher 3'de bu kadar keyif almıştım. O hikayesi, yan görevleri, karakterleri, evreni şavaşta düsmanlara fantezi uygulaması, şehirde gezmesi o kadar zevkli ki. Aklım gidiyor düşünürken bile.

Dedim bir de Türkçe yaması çıkmışken RDR2'yi tekarar oynayayım ve 15 saat oynadım. Ve RDR 2 gibi başyapıtıda oynadıktan sonra şunu gönül rahatlığıyla söylebilirimki Cyberpunk 2077 son yılların en zevkli oyunu. Haritada boş gezmesi bile mi bu kadar zevkli olur ya. 1 kere bile hızlı seyahat yaptırmadı oyun. Yapamazsın dedi adeta hızlı seyahat yaparsam oyunu aldatcakmışım gibi hissediyordum. Hele o karakterler ve hikayeleri ne öyle abi düşündükçe aklımı başımdan alıyor bu oyun.

Sanırım CD PROJECKT daha iyisini yapana kadar bu hisleri başka oyundan alamayacağım.
Hocam aynı hislerdeyim CPDR'de ayrı bir şey var. RDR 2'de aynı zevki alamıyorum mesela.
 
Ufak bir eleştiri yapayım.
Hikaye olarak Arkham Şövalyesinden zaten araklamışlar. Johnny ve V olayı, Batman ile Joker olayı zaten.
Arkham'da çok sevmiştim, Cyberpunk'da daha çok sevdim. Arkham serisi zaten bir çok oyuna örnek olmuş müthiş bir seri. Çıkan bir çok oyun Arkham serisinin dövüş mekaniklerini kullanıyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı