[Spoiler]Cyberpunk 2077 en iyi son

Oyunu yeni kurdum ilk o uzayda bedenimi sattın sonra sonu geldi oyunu kayitan tekrar açtım dünyaya geri geldim panamın yanındayım ama böyle bitmemeliydi diye düşünüyorum panam ile sonsuzluk olsaydı keşke bu jhony bizim ruha geçerse sonsuza denk yasayabiliyor muyuz?

Ya yanlışlıkla 1. sonu yaptım
Bu iki arkadaş veda konuşması yapıyor dedim durun la daha arasakayı yok edeceğiz sonra bir anda silah sesi geldi ve jenerik başladı neye uğradığımı şaşırdım. vik, Judy, misty falan göremeyeceksin ama keşke ölmeseydin falan dediler orada bir 2. darbeyi yedim. En kötü sonu seçtiğimi falan düşünmüştüm ama her türlü ölüyormuşuz.
Yapacağınız sonları s... :D

hocam konuyu hortlatıyorum ama ben 3. seçenek ile yol aldım ve arasaka olayından sonra yatakta Judy ile uyandım. Ama sonrasında Judy Night City'den ayrılmak isteyip gitti. Oysa karakterim de kadındı, neden terk etti beni her şey iyiyken?

hocam konuyu hortlatıyorum ama ben 3. seçenek ile yol aldım ve arasaka olayından sonra yatakta Judy ile uyandım. Ama sonrasında Judy Night City'den ayrılmak isteyip gitti. Oysa karakterim de kadındı, neden terk etti beni her şey iyiyken?
Hocam yanlış hatırlamıyorsam orada V son zamanlarını Judy ile vakit geçirmek yerine afterlife'a gidip oradaki iş adamı ile konuşup NC efsanesi olmak için uzaya gidiyordu yani başka bir olayı vardı fakat Judy bundan dolayı terk ediyor zaten.

Hocam yanlış hatırlamıyorsam orada V son zamanlarını Judy ile vakit geçirmek yerine afterlife'a gidip oradaki iş adamı ile konuşup NC efsanesi olmak için uzaya gidiyordu yani başka bir olayı vardı fakat Judy bundan dolayı terk ediyor zaten.
Sözde bütün olaylarda yanımızda olacaktı bir de, her şeyi palavraymış desene hocam .d

Technopat Haberler

Geri
Yukarı