Technopat Sosyal beğeni ve mesaj sayısı gizlenmeli

  • Konuyu başlatan Axii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 125
  • Görüntüleme 8B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç yıllık platformda sadece son zamanlarda böyle radikal değişiklikler konuşuluyor. (Ben her ne kadar geçmişte fazla mesaj yazmasam da 5 yıla yakındır buradayım, bu süre zarfında zorunluluktan dolayı bu tarz radikal önlemleri en azından ben görmedim.) Moderasyon ekibinin gizlenmesi, bu vb. değişikliklerin zorunluluktan uygulanıyor/tartışılıyor olması üzücü.

Yine de ben zamanla bu durumun düzeleceğine inanıyorum. Şimdilik biraz sabır gerek.

Ek olarak bazı kategorilerde mesaj sayılarının sayılmaması fikri benim de hoşuma gitti. Hem böylece, bahsi geçen kategorilerde konuşurken insanlar gelip mesaj mı kasıyorsunuz da demez, her iki taraf için de faydalı olur.

Birçok değişiklik oluyor. Bazıları aninden, bazıları deneyimlerle beraber. Pandemiyle beraber trafiğin artması, yoğunluğun fazlalaşması, mevcut sistemin yetersiz noktalarını bizlere gösterdi.

Yoksa ben 5 senedir buradayım, hiç böyle bir düşünce olmadım, görmedim de. Ama pandemiyle beraber artık her şey daha hızlı ilerliyor.
 
Madem sordun, söyleyeyim. 100 senelik uyarın sonrası gösterdiğin perfomans beni hayretler içerisinde bırakıyor.

Oldu mu? Tartışalım mı şimdi? Yoksa üstüne alınmaya devam edecek misin? Ortaya söylenmiş bir söz var orada.
100 sene tatilim ile ne alakası var?
Ek olarak siz o zamanlar mod bile değildiniz. Utku Girgin hocam ile iletişime geçtim ve Uberk ondan önce kaldırmış. Benim demek istediğim bu değil ve ben beğeni için giren biri değilim, beni bilen bilir. Beğeni listesinde 3. olduğumu bile bir üye söylemese bilmeyecektim.
 
Sorun aslında modlukla alakalı değil. @Woolgatherer'in konularda olan sorunlarla alakalı durum oldu.
Değindiğim birkaç nokta oldu aslında. Fırsat bulmuşken özetlemek isterim. Gözden kaçmıyordur umarım.

  • Üyelerin fikir belirtmemesi

    Bu noktada oylama sistemine dayanmak biraz yanlış oluyor. Bana kalırsa bize fikirler lazım. Oylama sistemi objektif olamıyor kanımca.

  • İstatistiklerin kalkması

    Bu hususta ise uzun uzun konuştuk. Kalp kırdıysam özür dileyeyim, amacım o değildi. Bazı kullanıcılar işin kafada bittiğini söyledi ve çekip gitti. Haklılık payları var ama haklı oldukları kadar fikir de belitseler tartışma çok daha verimli olabilirdi. Bu noktada kafa yapısını, düşünceleri değiştirmek sizce mümkün mü?

    Şahsen kaldırmaktan başka çözüm göremiyorum. Önümüze konulan tek öneri bazı kategorilerin istatistiklere yansımaması oldu. Başlangıç için kabul edilebilir bir öneri olduğunu düşünüyorum. Lakin kökten çözüm olacağını sanmıyorum.

    Arka planda olanları her üye göremeyebiliyor. Yanlış kullanım sadece Konu Dışı ve benzeri kategorilerde değil artık, çoğu bölüme sıçramış durumda.

    İbrahim Bey'in belirttiği gibi belki de bu durumu önemseyenlerin tartışması gerekiyordur. Sahne sizin.
 
Bu konular açıldığında genellikle sürekli tartışma çıkıyor. Yönetimin açması daha doğru olur.
Saygı içinde tartışmak en iyisi. Hepimizi fikrimizi belirtlerim. Adminler açınca mesaj yazma şansımız olmuyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı