- Katılım
- 3 Şubat 2018
- Mesajlar
- 2.851
- Makaleler
- 3
- Çözümler
- 10
Un ve şeker çok olmasa da tuz cidden sevdiğim bir ürün maalesef tuz konusunda zaafım varÜç beyazı kısarak.
Un ve şeker çok olmasa da tuz cidden sevdiğim bir ürün maalesef tuz konusunda zaafım varÜç beyazı kısarak.
Arkadaşlar dışarı çıkma yasağı var, virüs var. Evlerimizden dışarı çıkamıyoruz. Ben çok kolay kilo alan birisiyim. Evde şu an kondisyon bisikleti ve barfiks çubuğu var. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. Sizin bu gibi durumlara bulduğunuz çözümler var mı? Düzenli uyguladığınız spor hareketleri ve benzeri. Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.
un ve şeker çok olmasa da tuz cidden sevdiğim bir ürün maalesef tuz konusunda zaafım var.
Ha şöyle bir şey var; ekmek, şeker ve tuz tüketmiyorum.Hiç bir şey. Affedersiniz öküz gibi yiyorum. Önüme geleni yiyorum. Yiyip içip yatıyorum kilo almıyorum.
Ha şöyle bir şey var; ekmek, şeker ve tuz tüketmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.