Tanımadığınız bir kızla nasıl konuşursunuz?

Şöyle ünlü biri değil oyuncu, şarkıcı falan değil. İstanbul sosyetesinden bir kız yani kızı sabancı'nın çocukları falan takip ediyor. Ortak 1-2 arkadaşım olabilir belki onlarla acaba iletişime geçsem mi ki acaba?
Cevap bile yazmaz. Yazarsa bile niyetini anlayınca engeli basar.
 
Neden yazmasın? Ortak 1-2 arkadaş bulabilme şansım var ama.


Bir de kız etiler de bizim dükkanın orada bir kuaföre gidiyor onu paylaşmıştı geçen gördüm.
Ben babası fabrikalar sahibi bir tane kızla sınıf arkadaşıyım. Oradan biliyorum ve çok zor yani. Sen istersen şansını dene. Babası marketler zinciri sahibi olan bir kız daha var. Onunla da sınıf arkadaşıyız. Daha önce ona sınıfın en çalışkanı açılmak istedi ve red yedi. 😄
 
Ben babası fabrikalar sahibi bir tane kızla sınıf arkadaşıyım. Oradan biliyorum ve çok zor yani. Sen istersen şansını dene. Babası marketler zinciri sahibi olan bir kız daha var. Onunla da sınıf arkadaşıyız. Daha önce ona sınıfın en çalışkanı açılmak istedi ve Red yedi. 😄

Sınıfın en çalışkanı ne alaka :D. Saçma bir örnek olmuş.
 
Hocam kızların istek kutusu gerçekten dolu oluyor. Arkadaşlarına bununla hava atanlar bile var. Farklı olmalısınız.

1- Gittiği yerleri biliyorsun, bir iki defa "tesadüfen" karşılaş selam ver. Farklı farklı yerler olursa iyi olur.
2- Kendisini attığı bir story'de "sizi nereden tanıyorum" ve ya "aa sizinle şurada şurada karşılaştık, ne tesadüf vs. ya da siz kendiniz olduğunuz storyler atıp aynı mesaji onun atmasını bekleyeceksiniz.
 
Son düzenleme:
Hocam kızların istek kutusu gerçekten dolu oluyor. Arkadaşlarına bununla hava atanlar bile var. Farklı olmalısınız.

1- gittiği yerleri biliyorsun, bir iki defa "tesadüfen" karşılaş selam ver. Farklı farklı yerler olursa iyi olur.
2- kendisini attığı bir Story'de "sizi nereden tanıyorum" veya "aa sizi şurada şurada karşılaştık, ne tesadüf vs. ya da siz kendiniz olduğunuz storyler atıp aynı mesaji onun atmasını bekleyeceksiniz.

Yani tesadüfen karşılaşmak zor İstanbul'da kız yani aşırı aşırı bir tesadüf lazım ama onun dışında diğer yazdığın mantıklı gibi geldi.
 

Geri
Yukarı