Bir Kızla nasıl tanışabilirim?

Normal bir insanla tanışır gibi, çünkü onlar da normal birer insan. Şu andaki en iyi arkadaşınızla nasıl tanışacağınızı planladınız mı hiç? Cevap hayır. Kızları gözünüzde büyütmeyin, farklı bir cinsiyet sadece. Bu tarz konuların hiçbirisinde adam akıllı öneriler bulamazsınız.

Normal bir insanla tanışır gibi tanışabilirsiniz, yabancı ülkelerin insanlarında -özellikle gelişmiş ülkelerde- kız erkek ayrımı Türkiye'deki kadar olmadığı için normal bir şekilde sohbet etmek istemenizi anlayışla karşılayacaklardır diye düşünüyorum. Ama niyetiniz başkaysa bilmiyorum. ;)

Kıbrıs güzel ülkedir, bol bol gezin. Ailenizden biri askerse Kapalı Maraş'a mutlaka gidin, sahilleri güzeldir. Tabii, 2016'dan bu yana KKTC'ye gitmedim, 2014'ten bu yana KKTC'de denize girmedim. Değişti mi, ne kadar değişti, bilmiyorum.

Normal bir insanla tanışır gibi tanışabilirsiniz, yabancı ülkelerin insanlarında -özellikle gelişmiş ülkelerde- kız erkek ayrımı Türkiye'deki kadar olmadığı için normal bir şekilde sohbet etmek istemenizi anlayışla karşılayacaklardır diye düşünüyorum. Ama niyetiniz başkaysa bilmiyorum. ;)

Kıbrıs güzel ülkedir, bol bol gezin. Ailenizden biri askerse Kapalı Maraş'a mutlaka gidin, sahilleri güzeldir. Tabii, 2016'dan bu yana KKTC'ye gitmedim, 2014'ten bu yana KKTC'de denize girmedim. Değişti mi, ne kadar değişti, bilmiyorum.
Abi adamlar daha da ileri gitti, Ruslar Girne sahil boyunda yürürken sevgilisinin ***üne vurup sallıyor, ben gördüm hayretler içerisinde kaldım

Kız Türk ise şunu söyle:
-Merhaba bir şey sorabilir miyim?
- Evet.
-Acaba ekmek kırıntısı üzerinde bale mi yaptınız, annen ile babanı Mekke'ye diye Amsterdam'a mı gönderdin, Allah seni taş etmiş, taş gibi kız olmuşsun de. Bu repliği kardeş payı'nda görmüştüm. Bir dene bence, gideri var.

Sonra mahkemede buluşma düzenleniyor, aşırı romantik. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı