Yeni kurallardan dolayı aktifliğiniz azaldı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamadığım şey bu olaylar niye bu kadar büyütülüyor? Beğeni kasmak gibi vs. olay hakkında detaylı bilgim yok kimseyi suçlamıyorum ama kassalar ne kasmasalar ne? Niye adam öldürmüşler gibi tepki veriyor herkes? Forumda yeniyim şu konunun ciddiliğine bir türlü anlam veremedim.
 
Çoğu kişinin aksine beğeni sisteminin gruplaşma sonucu kaldırıldığını sanmıyorum. Evet, ortada bir kötüye kullanım vardı ama çeşitli kullanıcıların planlı bir şekilde birbirlerine ''beğeni kastırdığı'' sonucuna varmak sadece öngörü olur.

Yönetim tarafından sadece çoklu üyelik ile kendisine beğeni atan kullanıcılar açıklanmış, kontrol ettiğimde. Başka bir durum yok.

Kaldırılma sebebine takılmaktan ziyade kaldırıldıktan sonra nelere yol açacak, bakmak lazım. ''Beğeni=saygınlık'' mottosunu benimseyen kitle de patlamış oldu. Sürü psikolojisi vardır, bilirsiniz. Aynı şey burada da geçerliydi. Kullanıcının istatistiği görülüp çıkarım yapılıyordu. ''10K beğenin mi var? Sen bilgilisindir.'' saçmalığı sonlandı, bir başka deyişle.

Aklınızdaki ''Ya adamlar beğeni kasıyor neden bütün sistem kaldırılıyor?'' sorusu çok sığ. Sizin aklınıza gelen yönetimin dünden aklına geliyordur. Tek sebep bu değil diye düşünüyorum.
 
22 Kasım`dan sonra (13 Ocak`ta yazdığım iki mesaj hariç) ilk defa mesaj yazdım dün. Bu bağlamda olumsuz etkilemediğini söyleyebilirim. Bence böyle (eski sisteme göre) daha iyi oldu.
 
Beğeni ile Discord ne alaka ben onu anlamadım?
 
Beğeni kasıp kasmadığınız beni alakadar etmiyor. Bu mesajda her şey ortada.
Olay beğeni kasmaları(?) üzerinden patladı, şimdi ise beğeni kasıp kasmamaları önemli değil mi diyorsun :d.
 
Olay yine kavgaya gidiyor. Neyse...

Kurallar bana göre de doğruydu fakat ani olması ve bu kadar radikal olması insanları sudan çıkmış balığa döndürdü.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı