Erkeğe şiddete hayır!

Ya hacı, birde hemcinsler birbirine daha çok zarar veriyor bunu şiddet olarak görmüyorlar sinir oluyorum. Bir kadın bir kadını sokakta evire çevire dövse izlerler en fazla ayırırlar, aynısını bir erkek kadına yapsa erkeği linç ederler.

Haklısın. Japonyada küfür bile yokmuş. Bizim burada hemcinsler ana bacı bırakmıyor birde kavga ediyor. Tabii birde bunları şiddet olarak saymayan Twitter ve haber ajansları var. Daha neler görecez.
 
Haklısın. Japonyada küfür bile yokmuş. Bizim burada hemcinsler ana bacı bırakmıyor birde kavga ediyor. Tabii birde bunları şiddet olarak saymayan Twitter ve haber ajansları var. Daha neler görecez.
Ya Japonya'da cinsiyetçi bir ülke, kadınlara özel bir vagonlar varken erkeklere özel vagon yok. Zaten bu tarz ayrımlar toplumda kopmaya sebep oluyor, Japonya bariz örneği. İkili ilişkilerde Japonya kötü, adamlar bu yüzden aşırı derecede Anime izliyor. Tabi TR kadar kötü değil.
 
Basimdan gecen bir olay. Otobusteydim kadinin biri bavulu ile bindi. Daha sonra adamin biri geldi biraz kenara cekebilir misiniz diye sordu. Kadin da olmaz falan diye aralarinda ufak bir tartisma cikti. Sonra kadin durduk yere ciglik atti beni taciz etti diye. Orada adami linc edeceklerdi. Sonradan etraftaki insanlarla olayin boyle olmadigini falan izah ettik. Polis geldi ikisini de goturdu.
 
Konu sahibinin girdisini okuyamadım durumumuz yoktu ama okusam da bir şey kazanmazdım bu kadar sığ ve bağnaz birisi olmanız çok ilginç. Başlık altında yazılanlara da hızlıca göz gezdirdim detaya bakmadım ama alakasız yazıları gördüm her gün daha çok içim daralıyor.
 
Türkiye'de fazla şey beklememek lazım. Yerine göre kadın ve erkek üstündür bana göre.

Genelde katiller erkekler oluyor bu yüzden pek düşünen yok.
 
Kadın ve erkek eşittir diyenler fiziksel, maddi ya da manevi faktörlerden bahsetmiyorlar hocam. Kadın ve erkeğin sahip oldukları haklar hususunda eşit olduğunu belirtiyorlar.
Toplumun atadığı cinsiyet rolleri var ve yıpratıcı da. Kadının eve tıkılması ne kadar yanlışsa erkeğin de çalışmak ve hatta iyi bir maaşa sahip olmasının zorunlu tutulması yanlış.
Kadın cinayetleri hususunda ise, şahsi düşüncem aynı genel sebebe sahip olduklarından ötürü “kadın cinayetleri” başlığı altında incelenmesi. Nedenlerine bakarsanız özelde tıpa tıp olmasalarda genelde aynı nedenler oluyor. Biraz önce okuduğum haberde son 15 günde 12 kadının cinayete kurban gittiğini gördüm. Bu coğrafyada insanlar zulüm görüyor tanık oluyoruz. Ancak kadınların fiziksel ve sosyal olarak ayrıştırma, ezilme, baskı ve çeşitli taciz, zorbalıklara maruz kaldığı tartışılmaz bir gerçek.
 

Geri
Yukarı