GeForce Now aylık 50 TL verilir mi?

GeForce Now alternatifi bir platform yok şu an. Oyun oynamak istiyorsanız 50 TL değil, 100 TL olsa yine vermek zorundasınız.

Stadia ne durumda bilmiyorum ama belki beklenebilir. Game Pass ile ufak da olsa rekabet ortamı oluşturur en azından.
 
Aylık 50 TL tahmini bana ait, bunu açıkça söyleyebilirim sanırım diğer siteler de ilk bizim haberden alıntı yaptıklaı için.

Lakin bu tahmin, bir üst sınır. Fiyatın daha da düşük olacağını düşünüyorum. Tam olarak fikrim yurt dışı fiyatın bizim kura çevrilmesi gibi.

Şu anda 35 TL ediyorsa bizde de 29 veya 39 TL olacaktır diye düşünüyorum.
 
Gelde anlat hocam. Ama yok adam illaki bir bahanesini bulup kötüleyecek. Ulan adamlar server kurdu. Hala nankörlük yapan var.
Oyunlara ayrı ayrı para veriyorsun ama. Her oyun yok ayrıca Geforce Now'da, Turkcell'e söyle server açacaklarına altyapı getirsinler. Altyapı olmadan server ne işe yarayacak.
 
GeForce Now alternatifi bir platform yok şu an. Oyun oynamak istiyorsanız 50 TL değil, 100 TL olsa yine vermek zorundasınız.

Stadia ne durumda bilmiyorum ama belki beklenebilir. Game Pass ile ufak da olsa rekabet ortamı oluşturur en azından.

Stadia pahalı diyorlardı. Bir de Stadia oyunu kendisinden almanı istiyor. Ticari zekamı diyeyim. Nankörlük mü diyeyim anlamadım.
 
Elbette değer. 50 lira mükemmel bir rakam, bununla diyelim ki 6 liradan bir internet kafede ayda ortalama 8 saat oyun oynayabilirsiniz.
 
Bilgisayarı ve buna durumu olmayan adam için her türlü alınır 50 değil 70 de olsa 80 de olsa net alınır . O kadar şeye para veriyoruz en çok hak eden bu olurdu .
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı