Discord aramalardan IP adresi bulabilmek mümkün mü?

Bulunabilmesi mümkün ama bulması hiçbir şey ifade etmez. Sizi korkutmaya çalışmış. Bilgisayarınıza erişme gibi bir durum olmaz.
 
İp öğrenmek hacklemek veya başka bir işe yarıyorsa GTA Online oynamayalım. Sonuçta çoğu hile programı serverda ki herkesin IP adresini gösteriyor. Muhtemelen çoğu oyunda da aynı şey var.
 
Halkımızın IP sevdasını bir türlü anlayamıyorum :D IP sandığınız kadar unique değil arkadaşlar :) İtemlerinizin çalınmasıyla IP adresinizin alakası olduğunu düşünmüyorum. Steam trade anahtarınız başka birinin eline geçerse bu tür durumlar oluyor diye biliyorum, emin değilim.
 
Şüpheli bir linke tıklamadığınız sürece mümkün olduğunu düşünmüyorum.
Link falan göndermedi sadece arayınca bulduğunu söyledi.
Bazı programlar aracılığıyla bulunabilir ancak bulması eline bir şey kazandırmaz. Korkulacak bir şey değil, yine de içinizde kuşku varsa modeme reset atın IP adresiniz sıfırlanır. (Statik IP yoksa.)
Modemi resetledim arkadaşı da engelledim sağolun yardım ettiğiniz için.
İtemlerini (ç)alan o ama ip adresin elimde diye tehdit eden de o mu? Sen neden korkuyorsun? Ortada bir kabahat veya suç varsa senin yerine onun tedirgin olması gerekmiyor mu?​
Evet itemlerimi çalan da ip adresini buldum diye tehdit eden de o. Aslında korkmuyorum sadece danışmak istedim
 
Kısa bir süre önce oyundan bir arkadaş edinmiştim. Bayağı da iyi kasılıyorduk. Sürekli Discord üzerinden konuşuyorduk. Fakat dün oyundaki itemlerimi çaldı. Bugün de beni korkutmak için IP adresinin elinde olduğunu söylüyor. Discord'dan konuşurken almış. Pek inanasım yok ama içimde bir şüphe var. Discord üzerinden konuşurken IP adresi bulma gibi bir şey olabilir mi?

Bazı programlar aracığıyla bulunabilir fakat bir tık uğraşması gerekiyor ve uğraşacağınıda sanmıyorum. İçinizde kuşku varsa modeme restart atın statik IP değilse IP'niz sıfırlanır.
 

Geri
Yukarı