GeForce Now 55 Mbps Deneyimi

Normalde oyunları kendi bilgisayarımdan oynarım, ancak Cyberpunk 2077 oyununu bilgisayarıma indirmek istemedim, GeForce Now gibi bir avantajımız varken neden denemeyeyim dedim. Yaklaşık 2 saat oynadım. Kablolu internet kullanıyorum, interneti aktif olarak kullanan 7 cihaz var, bir pikselleşme sorunu yaşamadım açıkçası. Bundan sonra hikayeli oyunları GeForce Now üzerinden bitireceğim, sunduğu deneyim gerçekten güzeldi. Bir bilgisayara uzaktan bağlanmış gibi hissettirmedi bana. Bu arada EU Central 2 sunucusunda oynadım oyunu, merak edenler olabilir diye söylemek istedim. Aşağıya oyundan bir, iki kare ve internet hız sonuçlarımı bırakacağım. Eğer GeForce Now hizmetinin gereksinimlerini karşılayan bir internetiniz varsa gerçekten güzel bir sistem. 1 saat sonunda çık, gir yapmam beni rahatsız etmedi açıkçası, o kadar sevdim yani. Online bir oyun oynayacaksanız muhtemelen 1 saat yetmeyecektir, yükseltme satın almanız gerekecektir.
İnternet hız testi sonuçlarım;
Hız.png

Oyundan kareler;
Cyberpunk 2077.png

Cyberpunk 2077.png
 
Son düzenleme:
Normalde oyunları kendi bilgisayarımdan oynarım, ancak Cyberpunk 2077 oyununu bilgisayarıma indirmek istemedim, GeForce Now gibi bir avantajımız varken neden denemeyeyim dedim. Yaklaşık 2 saat oynadım. Kablolu internet kullanıyorum, interneti aktif olarak kullanan 7 cihaz var, bir pikselleşme sorunu yaşamadım açıkçası. Bundan sonra hikayeli oyunları GeForce Now üzerinden bitireceğim, bana sunduğu deneyim gerçekten güzeldi. Bir bilgisayara uzaktan bağlanmış gibi hissettirmedi bana. Bu arada EU Central 2 sunucusunda oynadım oyunu, merak edenler olabilir diye söylemek istedim. Aşağıya oyundan bir, iki kare ve internet hız sonuçlarımı bırakacağım. Eğer GeForce Now hizmetinin gereksinimlerini karşılayan bir internetiniz varsa gerçekten güzel bir sistem. 1 saat sonunda çık, gir yapmam beni rahatsız etmedi açıkçası, o kadar sevdim yani. Online bir oyun oynayacaksanız muhtemelen 1 saat yetmeyecektir, yükseltme satın almanız gerekecektir.
İnternet hız testi sonuçlarım;
Eki Görüntüle 889155
Oyundan kareler;
Eki Görüntüle 889161
Eki Görüntüle 889163
Çoğu oyun 60 dakikadan kısa sürüyor.
Bence satın almak mantıksız.
5 Dk beklemek yerine neden satın aliyim?
 
Hocam bende fikrimi söyledim.
Ama kişi ben beklemek istemem derse neden satın almasın.
Fikrinize saygım sonsuz, online oyun derken genelledim. ETS 2 MP oynuyorsunuz diyelim, Duisburg, Calais arasındasınız ve 1 dakika sonra süre bitecek, şahsen benim hoşuma gitmezdi. Siz sanırım sadece rekabetçi oyunları göz önünde bulundurdunuz. (ETS 2 MP muhtemelen yoktur GeForce Now üzerinde, bu tür oyunlarda çıkıp girmek hoş olmaz bence)
Hocam 5 dk sürmüyor olabilir ben Avrupa sunucularında 1000 kişi sıra beklediğimde 1 saat 40 Dk'da sıra gelmişti.
Ben 1 kere çık gir yaptım, 3, 4 dakika beklemiştim.
 

Geri
Yukarı