Sevdiğim kıza nasıl açılabillirim?

aga bilmiyorum gerçekten.
Yakın çevrenden olan bir arkadaşının seninle ve bahsettiğin kızla ilgili olan yorumunu değerlendir.
Farklı bir bakış açısı işine yarayabilir.
Lakin bir insanı ne kadar çok sevsende sadece önüne bakma.Kim bilir belki tek taraflı bir ilişki çıkar meydana.🤷🏿
 
Bence yavaşça hareket et örneğin yeri geldiğinde seni seviyorum sana önem veriyorum gibi cümleler kur ama bunu arkadaş gibi yap bu şekilde sana olan samimiyeti bir tık daha artacaktır mümkün olduğunca sevgililerin yaptığı şeyleri yap zamanı geldiğinde açılırsın.

(Yatırım tavsiyesi değildir)
 
Net olacaksın, tak tak tak hissettiğin neyse söyleyeceksin. Herkesin yeterince arkadaşı var, maval okumaya gerek yok. Kızlar dik duruş ve netlikten etkilenir kardeşim, her ne istiyorsan onun arkasında dur, gerekirse arkadaşlığını feda edeceksin ki gözü karartabileceğini de göstermiş olasın. Sonra bi ara teşekkür edersin 👍🏻
 
Net olacaksın, tak tak tak hissettiğin neyse söyleyeceksin. Herkesin yeterince arkadaşı var, maval okumaya gerek yok. Kızlar dik duruş ve netlikten etkilenir kardeşim, her ne istiyorsan onun arkasında dur, gerekirse arkadaşlığını feda edeceksin ki gözü karartabileceğini de göstermiş olasın. Sonra bi ara teşekkür edersin 👍🏻
abla çok korkuyorum herşeyimi kaybettim onuda kaybedersem biterim ben.
 
Açılma. Bazı şeyler sözlere döküldüğü zaman büyüsünü kaybediyor. Sen belli et sadece. Kızlar anlar böyle şeyleri zaten. Eğer o bu ilişkiyi isterse sana ayak uyduracaktır zaten. İstemezse sana gelir ve bu konuyu kendisi açar. İki durum da, birden kızın karşısına dikilip "seni seviyorum" demekten iyidir. Aksi takdirde ona düşünme fırsatı vermediğin için reddedilme ihtimalin oldukça artacak.
 
Kardesim al karşına konuş tabii ayak üstü olmasın evde de olmasın bir yere götür durumu anlat 3.5 senedir birbirinizi tanıyorsunuz madem iyi anlasıyorsunuz niye sevgili olmayasınız ki ha amma olmaz seni kardeşim gibi görüyorum falan derse başka toplara girme kalbine göm o kızla olmaz kafaya da çok takma çok insan gelip geçecek hayatından hayatını yaşa bak bana 5 senedir yalnızım gayet mutluyum kendi başına mutlu olmayı öğren.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı